Libnet.ro
UNICEF

09:30

Lovitura pentru Gigi Becali: Patronul FCSB, SUSPENDAT sase luni (FOTO)

B1 B1,
Lovitura pentru Gigi Becali: Patronul FCSB, SUSPENDAT sase luni (FOTO)

Lovitura pentru patronul lui FCSB. Comisia de Disciplina a Federatiei Romane de Fotbal l-a suspendat pe Gigi Bcelai sase luni, dar l-a si amendat si cu 130. 000 de lei, potrivit FRF. Acesta a fost. continuă pe B1

FRF i-a pus capac lui Becali. Patronul FCSB suspendat sase luni

Patronul echipei FCSB, Gigi Becali, a fost suspendat de catre Comisia de Disciplina si Etica in doua dosare, si amendat cu 130. 000 de lei.

Gigi Becali a fost suspendat de FRF in doua dosare: sanctiunile sunt de sase luni si patru luni

Finantatorul FCSB, Gigi Becali, a fost suspendat sase luni, respectiv patru luni, de Comisia de Disciplina si Etica a Federatiei Romane de Fotbal in doua dosare, sanctiuni decise miercuri.

Gigi Becali a fost suspendat de FRF in doua dosare. Care sunt sanctiunile

Finantatorul echipei FCSB, Gigi Becali, a fost amendat cu suma de 130. 000 de lei si suspendat 6 luni de Comisia de Disciplina a Federatiei Romane de Fotbal pentru incalcari ale Regulamentului.

Gigi Becali, declaratii soc despre Pomohaci: Eu ma duc, ii pup mana sfintitoare, nu ma intereseaza!

Gigi Becali a vorbit pentru prima oara despre scandalurile sexuale din Biserica Romana. Afaceristul, ortodox convins, condamna gesturile lui Cristian Pomohaci, acuzat ca a corupt un minor. Dar recunoaste.

Gigi Becali, noi atacuri la adresa lui Razvan Burleanu, dupa sanctiunile FRF

Gigi Becali a reactionat dupa sanctiunile severe dictate de FRF si a anuntat ca va ataca decizia inclusiv in instantele civile si a lansat noi atacuri la adresa lui Razvan Burleanu, dar si catre.

Lovitura pentru procurorul general Augustin Lazar

Lovitura pentru procurorul general Augustin Lazar. Inspectorul sef Lucian Netejoru si adjunctul sau, Gheorghe Stan, i-au cerut sefei CSM sa-i interzica procurorului general sa mai voteze in plen.

Burleanu il ataca pe Becali: Vrea sa formeze o coalitie infractionala

Schimbul de replici dintre Razvan Burleanu, presedintele FRF, si Gigi Becali, patronul FCSB si unul dintre cei mai aprigi contestatari ai acestuia, devine din ce in ce mai aspru.

Lovitura pentru romanii din Marea Britanie: Guvernul propune oprirea liberei circulatii dupa Brexit (VIDEO)

Document ingrijorator pentru romani, facut public in Regatul Unit. Presa britanica a reusit sa puna mana pe un text de 82 de pagini in care Guvernul propune mai multe schimbari.

Lovitura pentru Grupul de la Visegrad in scandalul cotelor de migranti: Ungaria si Slovacia au pierdut la Curtea de Justitie a UE

Curtea de Justitie a Uniunii Europene CJUE) a respins miercuri in totalitate actiunea prin care Ungaria si Slovacia au cerut anularea unei decizii a UE prin care statelor membre le sunt impuse cote pentru primirea de refugiati, potrivit unui comunicat al institutiei. Polonia intervenise in sprijinul Ungariei si Slovaciei. Reamintim ca tarile din Grupul Visegrad Polonia, Ungaria in principal, Slovacia si Cehia intr-o masura mai mica) au atacat constant UE pentru decizia de a impune cote de migranti.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2368 seconds )