Libnet.ro
UNICEF

09:45

Lovitura pentru procurorul general Augustin Lazar

Antena3 Antena3,
Lovitura pentru procurorul general Augustin Lazar

Lovitura pentru procurorul general Augustin Lazar. Inspectorul sef Lucian Netejoru si adjunctul sau, Gheorghe Stan, i-au cerut sefei CSM sa-i interzica procurorului general sa mai voteze in plen. continuă pe Antena3

Tudorel Toader discuta marti dimineata cu Hans Klemm despre modificarea legilor justitiei: Poate e ingrijorat ca nu am propus sistemul american, care prevede ca procurorul general e numit de Senat. Ma gandesc si eu sa propun sa fie numit de Senat

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a confirmat, luni seara, intr-o emisiune la Antena 3, ca se va intalni, marti dimineata, la ora 8:30, la sediul Ministerul Justitiei, cu ambasadorul Statelor Unite la Bucuresti, Hans Klemm, pentru discutii pe tema proiectului de modificare a legilor justitiei. Intalnirea a fost ceruta de ambasadorul SUA. Tudorel Toader a mai afirmat ca: Poate ca este ingrijorat Hans Klemm - n. red. ) ca in proiectul de modificare a legilor justitiei nu am propus cel mai democratic sistem, care este cel american si care prevede ca procurorul general e numit de Senat. Ma gandesc si eu sa propun ca procurorul general sa fie numit de Senat.

Oana Florea acuza: Banuiesc ca ministrul Justitiei si procurorul general au avut un program incarcat de nu au venit la intalnirea cu membrii Comisiei care ancheteaza alegerile

Sefa Comisiei care ancheteaza ancheteaza alegerile prezidentiale din 2009, Oana Florea, a afirmat ca, pana in prezent, nu a avut loc o intalnire a ministrului Justitiei, cu procurorul general si membrii Comisiei parlamentare.

Tudorel Toader, ironii la adresa lui Hans Klemm: Ma gandesc sa propun si eu ca procurorul general sa fie propus de Senat, ca in Statele Unite

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a afirmat luni, facand referire la ingrijorarile exprimate de ambasadorul american Hans Klemm cu privire la proiectul de modificare a legilor justitiei, ca ar putea lua in calcul sa propuna ca procurorul general al Romaniei sa fie propus de catre Senat, ca in Statele Unite.

Tudorel Toader, la Sinteza zilei: Ma gandesc sa propun si eu ca procurorul general sa fie propus de Senat, ca in SUA

Ministrul justitiei, Tudorel Toader, a afirmat, intr-un interviu acordat in exclusivitate lui Mihai Gadea, la Sinteza zilei, de la Antena 3, ca ar putea lua in calcul sa propuna ca procurorul.

O noua LOVITURA pentru medicul Burnei, dupa ce instanta i-a INTERZIS sa profeseze: Va trebui sa...

Medicul Gheorghe Burnei, acuzat de luare de mita si experimente neautorizate pe copii, primeste inca o lovitura, dupa ce judecatorii i-au interzis sa mai profeseze. Burnei a fost dat in judecata.

O noua lovitura pentru medicul Burnei, dupa ce instanta i-a interzis sa profeseze

Medicul Gheorghe Burnei, acuzat de luare de mita si experimente neautorizate pe copii, primeste inca o lovitura, dupa ce judecatorii i-au interzis sa mai profeseze. Dr. Burnei a fost dat in.

Lovitura pentru romanii din Marea Britanie: Guvernul propune oprirea liberei circulatii dupa Brexit (VIDEO)

Document ingrijorator pentru romani, facut public in Regatul Unit. Presa britanica a reusit sa puna mana pe un text de 82 de pagini in care Guvernul propune mai multe schimbari.

Lovitura pentru Grupul de la Visegrad in scandalul cotelor de migranti: Ungaria si Slovacia au pierdut la Curtea de Justitie a UE

Curtea de Justitie a Uniunii Europene CJUE) a respins miercuri in totalitate actiunea prin care Ungaria si Slovacia au cerut anularea unei decizii a UE prin care statelor membre le sunt impuse cote pentru primirea de refugiati, potrivit unui comunicat al institutiei. Polonia intervenise in sprijinul Ungariei si Slovaciei. Reamintim ca tarile din Grupul Visegrad Polonia, Ungaria in principal, Slovacia si Cehia intr-o masura mai mica) au atacat constant UE pentru decizia de a impune cote de migranti.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )