Libnet.ro
UNICEF

01:05

Lovitura pentru Gina Pistol. Smiley a decis sa plece de acasa. De ce a luat decizia neasteptata

Playtech Playtech,
Lovitura pentru Gina Pistol. Smiley a decis sa plece de acasa. De ce a luat decizia neasteptata

Smiley si Gina Pistol sunt din nou departe unul de altul. Dupa ce prezentatoarea show-ului de aventura Asia Express s-a intors in tara, Smiley a fost nevoit sa-i dea o veste trista. Acesta a decis sa plece de acasa. Gina si Smiley, din nou despartiti. Artistul a decis sa plece de acasa Abia daca Gina . continuă pe Playtech

CUTREMUR in televiziune! Gina Pistol, GOALA iN DIRECT! Smiley s-a frecat la ochi cand a vazut asta (FOTO)

Aparitie incendiara la Antena 1! Gina Pistol a facut furori in semifinala emisiunii Chefi la cutite! Iubita lui Smiley a atras toate privirile cu tinuta sa.

Lovitura pentru Monica Gabor, din partea fostului sot. Ce veste uriasa a primit Irinel Columbeanu in instanta

Irinel Columbeanu a avut o relatie cu fotomodelul Monica Gabor cu care s-a casatorit in 2006. in 2011 au divortat, iar separarea a durat, caci la mijloc au fost un copil si multe conditii. Au urmat procesele. Ajunsi in 2020, pamantul pare ca a fost trecut complet prin sita. Lovitura pentru Monica Gabor, din partea .

Ministrul Finantelor, lovitura pentru romani dupa anuntul lui Orban ca pensiile si alocatiile nu se majoreaza conform legii

Ministrul Finantelor, Florin Citu, sustine ca nu exista bani la buget pentru majorarile la pensii si alocatii si acuza PSD de iresponsabilitate maximacare, in disperarea de a-si salva imaginea, sunt gata sa arunce in aer Romania.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )