Libnet.ro
UNICEF

17:15

Lovitura pentru Monica Gabor, din partea fostului sot. Ce veste uriasa a primit Irinel Columbeanu in instanta

Playtech Playtech,
Lovitura pentru Monica Gabor, din partea fostului sot. Ce veste uriasa a primit Irinel Columbeanu in instanta

Irinel Columbeanu a avut o relatie cu fotomodelul Monica Gabor cu care s-a casatorit in 2006. in 2011 au divortat, iar separarea a durat, caci la mijloc au fost un copil si multe conditii. Au urmat procesele. Ajunsi in 2020, pamantul pare ca a fost trecut complet prin sita. Lovitura pentru Monica Gabor, din partea . continuă pe Playtech

Cine intra in lupta pentru Primaria Capitalei, din partea PNL. Ludovic Orban a facut anuntul mult asteptat

PNL va lansa un sondaj de opinie pentru testarea a patru potentiali candidati liberali la Primaria Capitalei, a anuntat presedintele partidului, premierul Ludovic Orban.

Incendiar! MONICA GABOR a dat lovitura in SUA! A pus mana pe averea MILIARDARULUI! Irinel Columbeanu, iN STARE DE SOC

Dupa divortul de Irinel Columbeanu, Monica Gabor a dat lovitura in America, unde traieste o relatie amoroasa alaturi de un alt miliardar! De cand l-a cunoscut pe Mr. Pink, viata Monicai Gabor s-a schimbat.

Lovitura pentru Gina Pistol. Smiley a decis sa plece de acasa. De ce a luat decizia neasteptata

Smiley si Gina Pistol sunt din nou departe unul de altul. Dupa ce prezentatoarea show-ului de aventura Asia Express s-a intors in tara, Smiley a fost nevoit sa-i dea o veste trista. Acesta a decis sa plece de acasa. Gina si Smiley, din nou despartiti. Artistul a decis sa plece de acasa Abia daca Gina .

Cosette Chichirau si-a anuntat candidatura din partea USR la Primaria Iasi, criticandu-l pe Mihai Chirica pentru lipsa investitiilor: Este mai mult un fel de director de salubritate

Cosette Chichirau, presedintele USR Iasi, anunta ca a fost desemnata sa candideze din partea formatiunii politice la Primaria Iasi. Candidatul unic al USR PLUS va fi stabilit, insa, in urma unor dezbateri si va fi anuntat in jurul datei de 15 februarie.

Cine este iubita lui Sorin Oprescu. Fostul edil al Capitalei, tratament special din partea Adrianei

Fostul primar al Capitalei Sorin Oprescu are o iubita mult mai tanara decat el, motiv pentru care multi il invidiaza. Adriana a fost surprinsa zilele trecute in Bucuresti, in timp ce cobora dintr-o masina de lux si se indrepta spre o cofetarie de fite. Sorin Oprescu are o iubita mult mai tanara decat el Adriana .

Gabriela Firea: Vestile nu sunt bune din partea Guvernului

Gabriela Firea, primarul Capitalei, acuza Guvernul Orban ca desfiinteaza masurile sociale implementate de PSD si sprijina anumite companii. Firea solicita explicatii pentru imprumuturile masive din ultima perioada.

SOC: Critici si atacuri dure la adresa lui Meghan Markle din partea propriului tata. Nu o sa iti vina sa crezi ce spune Thomas Markle

Nu este prima data cand Meghan Markle este dur criticata in presa de tatal ei, iar decizia de a renunta la titlurile regale a starnit o reactie controversata din partea lui Thomas Markle. Desi ar fi.

Cititul la scoala, obligatoriu: solutia ministrului pentru analfabetismul functional din Romania

Romania se confrunta cu o problema foarte mare cand vine vorba de numarul celor care ies de pe bancile scolii si sunt analfabeti functional. Ministerul Educatiei are o idee pentru ameliorarea situatiei. La finele anului trecut, un raport PISA a atras atentia asupra unei situatii foarte grave in ceea ce priveste invatamantul din Romania. Documentul .

Ministrul Finantelor, lovitura pentru romani dupa anuntul lui Orban ca pensiile si alocatiile nu se majoreaza conform legii

Ministrul Finantelor, Florin Citu, sustine ca nu exista bani la buget pentru majorarile la pensii si alocatii si acuza PSD de iresponsabilitate maximacare, in disperarea de a-si salva imaginea, sunt gata sa arunce in aer Romania.

Ministrul Alexe va cere un raport din partea Institutului de Sanatate Publica: Sa vedem in ce masura calitatea aerului din Bucuresti efectiv afecteaza starea de sanatate a populatiei

Costel Alexe, ministrul Mediului, Apelor si Padurilor, va solicita Institutului de Sanatate Publica un raport sa vedem in ce masura calitatea aerului din Bucuresti efectiv afecteaza starea de sanatate a.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )