Libnet.ro
UNICEF

01:05

Lovitura pentru Igor Dodon: Presedintele Republicii Moldova risca sa fie suspendat temporar din functie

B1 B1,
Lovitura pentru Igor Dodon: Presedintele Republicii Moldova risca sa fie suspendat temporar din functie

Probleme pentru presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon. Curtea Constitutionala de la Chisinau a decis marti ca Dodon a incalcat grav Constitutia tarii refuzand in repetate. continuă pe B1

Igor Dodon refuza ca romana sa fie limba de stat in Republica Moldova

Igor Dodon, presedintele Republicii Moldova, a declarat pentru presa rusa ca va bloca initiativa de schimbare in Constitutie a denumirii limbii de stat din moldoveneasca in.

Igor Dodon, pentru presa rusa: Voi bloca schimbarea limbii de stat din Constitutie din moldoveneasca in romana

Presedintele Republicii Moldova Igor Dodon a declarat pentru presa rusa ca va bloca initiativa de schimbare in Constitutie a denumirii limbii de stat din moldoveneasca in romana, transmite IPN, citata de Radio Chisinau.

Curtea Constitutionala de la Chisinau a decis ca presedintele Igor Dodon poate fi suspendat dupa ce a respins de doua ori propunerea pentru functia de ministru al Apararii

Curtea Constitutionala de la Chisinau a decis, marti, ca Parlamentul poate demara procedura de suspendare din functie a presedintelui Igor Dodon dupa ce acesta din urma a respins de doua ori candidatura lui Eugen Sturza la functia de ministru al Apararii, relateaza Pro Tv Chisinau.

Presedintele moldovean Igor Dodon, dupa ce Curtea Constitutionala a decis ca poate fi suspendat de Parlament: Uzurpare a puterii in stat

Presedintele moldovean Igor Dodon califica drept uzurpare a puterii in stat decizia Curtii Constitutionale de la Chisinau, care a stabilit, marti, ca Parlamentul poate demara procedura de suspendare a sa din functia de sef al statului dupa ce acesta a respins de doua ori candidatura lui Eugen Sturza la functia de ministru al Apararii.

VIDEO Voronin sustine ca i s-ar fi propus sa accepte unirea Republicii Moldova cu Romania iar el sa devina presedintele Romaniei unite

Un fost presedinte al Republicii Moldova, Vladimir Voronin, a povestit la un post de televiziune de limba rusa ca Traian Basescu i-a propus sa realizeze unirea Republicii Moldova cu Romania, iar el, Voronin, sa devina primul presedinte al Romaniei unite.

Vladimir Voronin spune ca Traian Basescu i-a propus unirea Republicii Moldova cu Romania: Eu m-am uitat la el ca doctorul la pacient

Fostul presedinte al Republicii Moldova, Vladimir Voronin, a declarat ca fostul sef al statului Traian Basescu i-a propus unirea cu Romania, fostul lider moldovean urmand sa fie presedinte al Romaniei Mari, informeaza News. ro citand presa moldoveana.

Dodon, despre decizia Curtii Constitutionale: Uzurpare a puterii in stat

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, califica drept uzurpare a puterii in stat decizia Curtii Constitutionale conform careia refuzul sefului statului de a-si executa obligatiile constitutionale constituie imposibilitate temporara de a-si exercita atributiile si justifica instituirea interimatului, sustinand ca nu-l va recunoaste pe Eugen Sturza in calitate de ministru al Apararii si nu-l va include in Consiliul Superior de Securitate.

Parlamentul, lovitura pentru Tudose: Rovana Plumb, salvata din dosarul DNA de catre colegi

Dupa ce Mihai Tudose a cerut si a si obtinut demisia Rovanei Plumb din Guvern pe motiv ca e penala, PSD-istii din Parlament ii dau premierului o lovitura. Camera Deputatilor a respins in urma.

Parlamentul, lovitura pentru Tudose: Rovana Plumb, salvata din dosarul DNA de catre colegi (VIDEO)

Dupa ce Mihai Tudose a cerut si a si obtinut demisia Rovanei Plumb din Guvern pe motiv ca e penala, PSD-istii din Parlament ii dau premierului o lovitura. Camera Deputatilor a respins in urma.

Victor Ponta, lovitura pentru Dragnea si PSD: Pe el il voi sustine

Pe 5 noiembrie se vor desfasura alegeri pentru Primaria Deva. Victor Ponta a anuntat ca Pro Romania nu il va sustine pe candidatul PSD ci pe Marius Blendean, un candidat independent.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )