Libnet.ro
UNICEF

01:05

Lovitura pentru Klaus Iohannis. Curtea Constitutionala a respins sesizarea presedintelui

Antena3 Antena3,
Lovitura pentru Klaus Iohannis. Curtea Constitutionala a respins sesizarea presedintelui

Judecatorii Curtii Constitutionale au respins, marti, sesizarea presedintelui Klaus Iohannis si au decis ca Parlamentul stabileste data alegerilor parlamentare din acest an. continuă pe Antena3

PSD, mesaj ironic pentru Klaus Iohannis: Mult succes in lupta cu USR

Social-democratii sustin ca seful PNL, Klaus Iohannis, a iesit la televizor ca sa justifice esecul major al partidului sau la locale: Mult succes, domnule Iohannis, in lupta cu USR! PSD va merge pe drumul sau, au transmis reprezentantii PSD, prin intermediul unui mesaj postat pe Facebook.

CCR a respins solicitarea lui Klaus Iohannis privind data alegerilor parlamentare

Curtea Constitutionala a Romaniei a respins sesizarea depusa de seful statului si de Guvernul Romani.

Programul Start Up Nation, castig de cauza la Curtea Constitutionala

Curtea Constitutionala a respins cu unanimitate de voturi obiectia de neconstitutionalitate a Start .

CCR a respins sesizarea presedintelui Iohannis si a decis ca Parlamentul va stabili data alegerilor parlamentare din acest an

Curtea Constitutionala a respins marti sesizarea presedintelui Iohannis si a decis ca Parlamentul stabileste data alegerilor parlamentare din acest an, au declarat surse din cadrul CCR pentru.

Klaus Iohannis, anunt categoric. Ce se intampla acum cu PSD

Luni seara, presedintele Romaniei Klaus Iohannis a vorbit despre alegerile locale si a proclamat victoria PNL, pe care il numeste cel mai rapid partid din Romania. Ce se intampla acum cu PSD. Anuntul categoric facut de Klaus Iohannis Klaus Iohannis a cerut eliminarea PSD din politica pentru ca Romania sa se modernizeze. Potrivit presedintelui, ultima .

Alegeri locale 2020. Klaus Iohannis nu va vota alaturi de sotia sa. De ce a luat aceasta decizie radicala

Maine, pe 27 septembrie, incepand cu ora 9:00, romanii merg la vot pentru acest scrutin de Alegeri locale. Ca orice cetatean cu drept de vot, si Klaus Iohannis va face acest lucru, dar nu la Sibiu. Alegeri locale 2020: Klaus Iohannis nu va vota alaturi de sotia sa Fost primar al Sibiului, actulul presedinte, Klaus .

Legea promulgata azi de Klaus Iohannis. Milioane de lei vor fi redistribuite

In iunie la Camera Deputatilor era depus un proiect de lege ce trebuia sa aprobe Ordonanta de Urgenta a Guvernului. Aceste acte normative au fost emise in contextul situatiei determinate de raspandirea coronavirusului. Astazi Klaus Iohannis a promulgat forma finala a acestui proiect. Legea promulgata azi de Klaus Iohannis Noua lege promulgata de Klaus Iohannis .

Klaus Iohannis: Romanii au dat un vot de blam la adresa minciunii, dezinformarii, stagnarii si incompetentei ridicate timp de decenii la nivelul de politici de stat de catre PSD (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, ca rezultatele alegerilor locale marcheaza o victorie a Dreptei politice. Votul dat duminica de romani a mai fost unul pentru seriozitate si pentru o directie.

Klaus Iohannis, dupa alegeri: PSD a pierdut inclusiv acolo unde baronii se credeau invincibili. Epoca PSD trebuie sa se incheie definitiv

Presedintele Klaus Iohannis a tinut prima conferinta de presa, dupa terminarea alegerilor locale. Seful statului a felicitat partidele de dreapta pentru scorul obtinut si s-a folosit de ocazie pentru a critica din nou PSD.

Klaus Iohannis: Alegerile locale, o victorie pentru democratie si pentru Dreapta din Romania. PNL, la cea mai buna performanta electorala din ultimii 30 de ani. PSD a pierdut inclusiv acolo unde baronii se credeau invincibili

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a sustinut luni o prima declaratie de presa dupa alegerile locale din 2020. Seful statului este de parere ca scrutinul a conturat o noua realitate politica, cea in.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2813 seconds )