Libnet.ro
UNICEF

23:15

Lovitura pentru Klaus Iohannis! Ministrul Justitiei: Olguta Vasilescu nu mai poate fi refuzata

Antena3 Antena3,
Lovitura pentru Klaus Iohannis! Ministrul Justitiei: Olguta Vasilescu nu mai poate fi refuzata

Presedintele Klaus Iohannis nu are dreptul sa refuze revocarea unui ministru, a spus miercuri seara ministrul Justitiei, Tudorel Toader. Olguta Vasilescu nu mai poate fi refuzata, a precizat Tudorel. continuă pe Antena3

Comisarul european Vera Jourova se ntlneste cu presedintele Klaus Iohannis si cu ministrul Justitiei

Comisarul european Vera Jourova, responsabil pentru justitie, consumatori si egalitatea de gen, va avea marti intrevederi cu ministrul Justitiei, Tudorel Toader, sefa Instantei supreme, Cristina Tarcea, precum si cu presedintele Klaus Iohannis, in cadrul unei vizite oficiale pe care o efectueaza in Romania, informeaza Agerpres.

Tariceanu, replica acida pentru Klaus Iohannis

Calin Popescu-Tariceanu sustine ca presedintele Klaus Iohannis ar trebui sa justifice de ce a ales sa refuze numirea in functie a celor doi ministri, Lia Olguta Vasilescu si Ilan Laufer. N-as fi refuza.

Klaus Iohannis respinge numirile Olgutei Vasilescu si a lui Ilan Laufer in noul guvern Dancila: Nu le consider potrivite!

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut, marti, o declaratie de presa, la Cotroceni. Este prima reactie a presedintelui dupa ce PSD a a decis remanierea Guvernului Dancila si inlocuirea a opt.

Prima reactie din PSD dupa ce Iohannis a refuzat-o pe Olguta Vasilescu: E incredibil! Are declaratii halucinante

Secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, a iesit cu un atac la adresa lui Klaus Iohannis, dupa ce presedintele a anuntat ca nu este de acord cu propunerile Vioricai Dancila pentru Transporturi si Ministerul Dezvoltarii, Lia Olguta Vasilescu, respectiv Ilan Laufer.

Semnal-bomba din UE pentru Klaus Iohannis

Purtatorul de cuvant al Comisiei Europene, Margaritis Schinas, a declarat, luni, ca la nivelul CE nu exista vreo ingrijorare in ce priveste capacitatea Romaniei de a prelua presedintia Consiliului Uniunii.

Sedinta de URGENTA in PSD! Liviu Dragnea, Viorica Dancila si Olguta Vasilescu pregatesc, la sediul partidului, strategia de atac, dupa LOVITURA primita de la Klaus Iohannis

Liderii PSD s-au intalnit, marti, intr-o sedinta de urgenta, dupa ce Klaus Iohannis a respins propunerile PSD pentru Ministerul Dezvoltarii, dar si pentru Ministrul Transporturilor si a decis ca ministrul.

Cum a lovit Iohannis in Dragnea prin Olguta Vasilescu

Prin refuzul de a o numi pe Lia Olguta Vasilescu la Ministerul Transporturilor, presedintele Klaus Iohannis l-a obligat pe Liviu Dragnea sa o propuna pentru Ministerul Dezvoltarii, un portofoliu-cheie pentru lupta interna din PSD.

Cine-i multumeste lui Iohannis ca a refuzat-o pe Olguta Vasilescu la Transporturi. Presedintele a intarit intentia de sprijinire a constructiei autostrazilor in Moldova

Asociatiile civice Moldova Vrea Autostrada si impreuna pentru A8 i-au multumit public presedintelui Klaus Iohannis pentru ca a refuzat sa semneze decretul de numire a Liei Olguta Vasilescu in.

Liviu Plesoianu: Iohannis o poate refuza pe Olguta Vasilescu si a doua oara

Liviu Plesoianu este primul lider PSD care confirma ca presedintele Klaus Iohannis o poate refuza din nou pe Lia Olguta Vasilescu, de aceasta data pentru portofoliul Dezvoltarii, dar vine si cu o solutie.

Zegrean: Iohannis nu e obligat sa o accepte pe Olguta Vasilescu la Ministerul Dezvoltarii (VIDEO)

Augustin Zegrean, fostul presedinte al Curtii Constitutionale, a explicat pentru B1 TV de ce presedintele Klaus Iohannis nu este obligat sa o accepte pe Lia Olguta Vasilescu la Ministerul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )