Libnet.ro
UNICEF

22:30

Semnal-bomba din UE pentru Klaus Iohannis

Antena3 Antena3,
Semnal-bomba din UE pentru Klaus Iohannis

Purtatorul de cuvant al Comisiei Europene, Margaritis Schinas, a declarat, luni, ca la nivelul CE nu exista vreo ingrijorare in ce priveste capacitatea Romaniei de a prelua presedintia Consiliului Uniunii. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis, miscare de ULTIM MOMENT: Se infiinteaza GARZILE FORESTIERE!

Klaus Iohannis a luat, vineri, o decizie extrem de importanta privind defrisarile ilegale. Presedintele a decis infiintarea Garzilor forestiere. Iohannis a semnat undecret privind promulgarea Legii pentru ap.

Klaus Iohannis A SEMNAT decretele! Acum este OFICIAL

Presedintele Klaus Iohannis a semnat luni, 19 noiembrie a. c. , o serie de decrete. Decret pentru promulgarea Legii privind aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 15/2018 pentru modificarea si.

Ecaterina Andronescu este noul ministru al Educatiei Nationale. Decretul a fost semnat de Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a acceptat propunerea PSD ca Ecaterina Andronescu sa fie ministrul Educatiei. Presedintele a semnat vineri decretul, iar dupa ce va fi publicat in Monitorul Oficial, Ecaterina Andronescu va devenit ministrul Educatiei pentru.

Numaratoarea continua. inca trei dosare pe numele lui Klaus Iohannis

Apar noi dosare penale deschise de procurori pe numele lui Klaus Iohannis. Dincolo de numarul lor, ca sunt 17, ca sunt mai multe, de remarcat este faptul ca unora dintre ele li s-a pierdut urma. Berta.

Dezvaluirile omului-cheie din dosarele lui Klaus Iohannis

Noi documente explozive din dosarele lui Klaus Iohannis au fost prezentate la Antena 3. Oana Stancu Zamfir si Adrian Ursu au aratat la Exces de Putere cum a mintit presedintele, atunci cand a spus ca dosar.

Ecaterina Andronescu, noul MINISTRU AL EDUCATIEI! Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretul de numire a senatoarei PSD Ecaterina Andronescu in functia de ministru al Educatiei. Locul ramas liber dupa demisia lui Valentin Popa i-a fost propu,.

Jerusalem Post: Cancelarul Angela Merkel i-a cerut lui Klaus Iohannis sa nu mute ambasada Romaniei de la Tel Aviv la Ierusalim

Jurnalistii de la Jerusalem Post sustin ca Angela Markel, cancelarul Germaniei, a discutat cu presedintele Klaus Iohannis si i-a cerut sa nu mute sediul ambasadei Romaniei in Israel de la Tel Aviv la Ierusalim,.

Comisia Europeana il contrazice pe Klaus Iohannis: Romania este pregatita pentru presedintia Consiliului Uniunii Europene

Mesaj de ultima ora de la Bruxelles pentru Romania pe tema preluarii presedintiei Consiliului Uniunii Europene. Purtatorul de cuvant al Comisiei Europene a afirmat in urma cu putin timp ca tara noastra.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2664 seconds )