Libnet.ro
UNICEF

16:45

Lovitura pentru LIVIU DRAGNEA! Seful PSD, luat cu asalt: DEMISIA este cel mai bun lucru pe care puteti sa-l faceti

B1 B1,
Lovitura pentru LIVIU DRAGNEA! Seful PSD, luat cu asalt: DEMISIA este cel mai bun lucru pe care puteti sa-l faceti

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminica, intr-o postare pe Facebook, ca versurile imnului national vorbesc despre forta de neclintit a poporului roman de a-si pastra unitatea in fata. continuă pe B1

Lovitura pentru propaganda! Dragnea nu a semnat protocolul de la SRI cu Ministerul Dezvoltarii

Ministerul Dezvoltarii are mai multe protocoale cu SRI, unul dintre acestea fiind chiar din perioada in care Liviu Dragnea era ministru. Liviu Dragnea a explicat ca NU este semnatura sa pe protocolul de la SRI cu.

Liviu Dragnea a facut ANUNTUL dupa promulgarea Legii Pensiilor. Cine beneficiaza de majorari si ce mesaj le transmite liderul PSD pensionarilor

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea a anuntat, joi seara, ca peste 100. 000 de romani vor beneficia de majorarea pensiei, dupa ce noua lege a fost promulgata de seful statului. Oamenii.

Liviu Dragnea: imi cer scuze pentru afirmatiile ministrului Daea despre Auschwitz

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, reactioneaza ferm dupa afirmatiile facute de ministru Agriculturii, Petru Daea, pe tema Auschwitz-ului porcilor. Declaratia ministrului Daea reprezinta o gafa! Regret ca.

Liviu Dragnea il cearta pe Petre Daea dupa ce a comparat incinerarea porcilor cu Auschwitz: Sa fie mai atent asupra modului in care se exprima!

Presedintele PSD Liviu Dragnea il taxeaza pe ministrul Agriculturii Petre Daea pentru comparatia facuta intre incinerarea porcilor bolnavi de pesta porcina africana si uciderea evreilor in lagarul de la.

Acuzatii BOMBA la adresa lui LIVIU DRAGNEA: A facut jocurile UNGARIEI in Transilvania: Statul maghiar nici nu visa

Presedintele Partidului Miscarea Populara, Eugen Tomac, precizeaza ca Liviu Dragnea a facut concesii Guvernului de la Budapesta, oferindu-i avantaje in schimbul sprijinului politic oferit de.

OFICIAL! Semnatura lui Liviu Dragnea apare pe protocolul incheiat in 2014 intre SRI si Ministerul Dezvoltrii (FOTO)

Liviu Dragnea a semnat in 2014, in calitate de Ministru al Dezvoltarii, un protocol secret de colaborare cu Serviciul Roman de Informatii. A spus-o chiar Ministerul Dezvoltarii, condus de Paul Stanescu, unul.

Ludovic Orban, atac dur la Liviu Dragnea: Sa o tina acasa pe Dancila

Presedintele PNL, Ludovic Orban, ii cere liderului social-democrat, Liviu Dragnea, sa o tina acasa pe premierul Viorica Dancila dupa gafa monumentala comisa in Muntenegru, cand a confundat capitala.

LIVIU DRAGNEA, lovit de unde nu se astepta! Planul incendiar pregatit de seful PSD a fost DEZVALUIT: Nu vrea sa fie partas

Economistul Lucian Isar reactioneaza dupa ce ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a anuntat ca Guvernul pregateste o amnistie fiscala. Amnistia fiscala anuntata si negociata: avantajele pentru.

LOVITURA pentru fanii Andreei Marin! Vedeta renunta COMPLET la Televiziune! Se apuca de GRADINARIT

Celebra prezentatoare TV Andreea Marin a luat o pauza de la proiectele ei TV si s-a dedicat unei masiuni mai putin cunoscute in randul fanilor: gradinaritul. Bucatele erau, la noi in Moldova, destul.

LOVITURA pentru COMPANIA NESTLe! Este OBLIGATA sa schimbe celebrul baton KitKat

Lovitura in justitie pentru Nestle! Compania a pierdut un proces lung de 12 ani, purtat la Curtea Europeana de Justitie cu compania norvegiana Kvikk Lunsj, privitor la forma distinctiva a batonului de ciocolata.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2326 seconds )