Libnet.ro
UNICEF

19:45

Meghan Markle si intoarcerea la cariera de actrita. Adevarul din spatele speculatiilor

B1 B1,
Meghan Markle si intoarcerea la cariera de actrita. Adevarul din spatele speculatiilor

Cu toti cunoastem faptul ca Meghan Markle a renuntat la cariera ei de actrita pentru a putea fi impreuna cu Printul Harry. Acesta este cunoscuta pentru rolul lui Rachel Zane, din serialul Suits. Dupa ce. continuă pe B1

Ce se intampla acum cu Eugen Stan, politistul pedofil. Adevarul din spatele gratiilor

Ce se intampla acu cu Eugen Stan, politistul pedofil in inchisoare. Acesta a fost arestat in anul 2018, dupa ce ar fi agresat sexual doi copii intr-un lift din Capitala. Ce se intampla acum cu Eugen Stan, politistul pedofil. Adevarul din spatele gratiilor Politia Capitalei , in urma cu doi ani a dat publicitatii un .

Cel mai mare secret al lui Meghan Markle. Cum a ajuns sa se marite cu Printul Harry

Multi s-au intrebat de-a lungul timpului cum a reusit ca actrita Meghan Markle sa vina in atentia Printului Harry. Cum a ajuns sa se marite cu cel caruia i-a daruit un copil si care este secretul pe care putini l-au stiut pana acum? Care este cel mai mare secret al lui Meghan Markle? Meghan Markle .

Secretul pe care Printul Harry l-a tinut ascuns de Meghan Markle si de regina. Ce s-a intamplat in copilaria sa salbatica

Printul Harry a ajuns la varsta de 35 de ani si duce o viata de familist in SUA, insa trecutul sau ascunde o adolescenta salbatica, marcata de alcool si droguri. Secretul pe care Printul Harry l-a tinut ascuns de Meghan Markle si de regina La varsta de 16 ani, tatal sau, printul Charles, a decis .

Cazul Caracal. Gheorghe Dinca a cedat. Ce a cerut acum din spatele gratiilor

Noi detalii despre cazul Caracal! Gheorghe Dinca a facut o noua mutare. Ce a cerut presupusul criminal din spatele gratiilor? Noua cerinta i-a uimit pe oficiali. Cazul Caracal: Dinca, noua cerere din spatele gratiilor Gheorghe Dinca nu mai vrea in puscarie! Principalul suspect al disparitiei fara urma al celor doua adolescente din Caracal a contestat .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )