Libnet.ro
UNICEF

01:05

Lovitura pentru Messi: cel mai bun sportiv din America de Sud, desemnat un star al lui Real Madrid

România Liberă România Liberă,
Lovitura pentru Messi: cel mai bun sportiv din America de Sud, desemnat un star al lui Real Madrid

Cel mai bun sportiv al Americii de Sud in 2014 a fost desemnat, de catre membrii Asociatiei Presei Sportive din America Latina, fotbalistul James Rodriguez, golgheter al Cupei Mondiale din Brazilia si jucator al lui Real Madrid. continuă pe România Liberă

Lovitura pentru Messi! Cel mai bun sportiv din America de Sud, un star al lui Real Madrid

Cel mai bun sportiv al Americii de Sud in 2014 a fost desemnat, de catre membrii Asociatiei Presei Sportive din America Latina, fotbalistul James Rodriguez, golgheter al Cupei Mondiale din Brazilia si jucator al lui Real Madrid.

James Rodriguez l-a devansat pe Messi si a fost desemnat cel mai bun sportiv al anului 2014 in America de Sud

Columbianul James Rodriguez de la Real Madrid a fost ales cel mai bun sportiv din America de Sud, devansandu-l pe Leo Messi in investigatia Asociatiei Presei Sportive din America de Sud.

Huawei isi pregateste cel mai bun telefon din 2015: Ascend P8 va avea carcasa din metal

Huawei lanseaza multe telefoane anual, dar seria Ascend are un statut aparte. Telefonul vedeta din 2015, Ascend P8, se pare ca va veni cu o carcasa din aluminiu. Huawei Ascend P8 va fi lansat in prima jumatate a anului viitor si chinezii schimba pentru acesta materialele pentru carcasa. Daca Ascend P6 si P7 au experimentat cu sticla si sasiul din aluminiu, P8 va fi imbracat pe deplin in metal. Asta poate fi si o incercare a companiei de a elimina un [].

Cel mai bun telefon LG din 2013 primeste Android 5.0 Lollipop

LG G2, cel mai bun telefon LG din 2013 si unul dintre cele mai apreciate smartphone-uri ale anului trecut, vaprimi in viitorul apropiat Android 5. 0 Lollipop. Android 5. 0 Lollipop isi face aparitia pe un numar din ce in ce mai mare de dispozitive. LG a fost printre primele companii care au lansat actualizarea la cea mai noua versiune a sistemului de operare de la Google. La acest moment, majoritatea modelelor LG G3 ruleaza Android 5. 0 Lollipop, iarpana la finalul anului sunt [].

Florentino Perez stie cine va castiga Balonul de Aur: Cristiano Ronaldo e cel mai bun

In luna ianuarie a anului 2015, la Zurich, va fi decernat Balonul de Aur. Florentino Perez, presedintele celor de la Real Madrid, stie deja cine va fi marele castigator: Cristiano Ronaldo este complet, fara indoiala este cel mai bun.

Ce film a obtinut cel mai mare succes din toate timpurile in box office-ul romanesc

Filmul Hobbitul: Batalia celor cinci ostiri, lansat pe 19 decembrie in cinematografele din Romania, a avut peste 148. 000 de spectatori in weekend-ul premierei si incasari de peste 869. 000 de dolari. Acesta a devenit filmul cu cel mai bun opening weekend din Romania din toate timpurile.

Decalajele SUA-UE se adancesc. PIB-ul SUA a crescut cu 5% in trimestrul al treilea, cel mai rapid avans din ultimii 11 ani

Economia Statelor Unite a inregistrat in trimestrul al treilea o crestere economica de 5%, cel mai rapid avans din ultimii 11 ani, cu mult peste estimarea initiala de 3,9%, datorita cheltuielilor de consum si a investitiilor companiilor, potrivit datelor Departamentului pentru Comert.

PIB-ul SUA a crescut cu 5% in trimestrul al treilea, cel mai rapid avans din ultimii 11 ani

Economia Statelor Unite a inregistrat in trimestrul al treilea o crestere economica de 5%, cel mai rapid avans din ultimii 11 ani, cu mult peste estimarea initiala de 3,9%, datorita cheltuielilor de consum si a investitiilor companiilor, potrivit datelor Departamentului pentru Comert.

Cel mai calduros Ajun din ultimele doua DECENII. Azi, temperaturile ajung si la 20 de GRADE

Meteorologii spun ca acesta este cel mai cald Craciun din ultimele doua decenii si jumatate. Temperaturile sunt specifice primaverii, iar soarele va straluci in aproape toata tara:in Dobrogea si.

Cel mai vizionat film din 2014, in Romania

Lupul de pe Wall Street, cel mai recent film al cineastului american Martin Scorsese, The Wolf of Wall Street, in original), s-a clasat pe primul loc in preferintele romanilor, cu aproape 300. 000 de spectatori in 2014. Locul al doilea i-a revenit peliculei Interstellar, de Christopher Nolan, cu peste 290.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2206 seconds )