Libnet.ro
UNICEF

23:15

PIB-ul SUA a crescut cu 5% in trimestrul al treilea, cel mai rapid avans din ultimii 11 ani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PIB-ul SUA a crescut cu 5% in trimestrul al treilea, cel mai rapid avans din ultimii 11 ani

Economia Statelor Unite a inregistrat in trimestrul al treilea o crestere economica de 5%, cel mai rapid avans din ultimii 11 ani, cu mult peste estimarea initiala de 3,9%, datorita cheltuielilor de consum si a investitiilor companiilor, potrivit datelor Departamentului pentru Comert. continuă pe Ziarul Bursa

Economia SUA, in plina revigorare: PIB-ul a urcat cu 5% in T3

SUA a inregistrat in trimestrul al treilea o crestere economica de 5%, cel mai rapid avans din ultimii 11 ani, depasind estimarea initiala de 3,9%, datorita cheltuielilor de consum si a investitiilor companiilor, potrivit datelor Departamentului pentru.

Cel mai bun telefon LG din 2013 primeste Android 5.0 Lollipop

LG G2, cel mai bun telefon LG din 2013 si unul dintre cele mai apreciate smartphone-uri ale anului trecut, vaprimi in viitorul apropiat Android 5. 0 Lollipop. Android 5. 0 Lollipop isi face aparitia pe un numar din ce in ce mai mare de dispozitive. LG a fost printre primele companii care au lansat actualizarea la cea mai noua versiune a sistemului de operare de la Google. La acest moment, majoritatea modelelor LG G3 ruleaza Android 5. 0 Lollipop, iarpana la finalul anului sunt [].

Kate Upton fost cel mai cautat model pe Google in 2014! E mai tare decat Heidi Klum si Gisele Bundchen!

Reusind sa intreaca nume precum Gisele Bundchen, Kate Moss, Heidi Klum, Naomi Campbell sau Alessandra Ambrosio, Kate Upton a fost desemnata cel mai cautat model pe Google, in anul 2014! .

Florentino Perez stie cine va castiga Balonul de Aur: Cristiano Ronaldo e cel mai bun

In luna ianuarie a anului 2015, la Zurich, va fi decernat Balonul de Aur. Florentino Perez, presedintele celor de la Real Madrid, stie deja cine va fi marele castigator: Cristiano Ronaldo este complet, fara indoiala este cel mai bun.

Ministerul Fondurilor Europene preia Managementul Programelor Operationale Mediu si Transport, care au cel mai mare risc de pierdere a banilor

Ministerul Fondurilor Europene preia activitatea si structurile Autoritatilor de Management aferente Programului Operational Sectorial Mediu si Programului Operational Sectorial Transport, potrivit Ordonantei de Urgenta pentru aprobarea unor masuri de eficientizare a sistemului de gestionare a instrumentelor structurale, care a fost publicata in Monitorul Oficial astazi, 22 decembrie - potrivit unui comunicat al Ministerului. Programul Operational Sectorial Mediu are o alocare financiara de 4,41 miliarde de euro, iar Programul Operational Sectorial Transport are o alocare de 4,42 miliarde de euro pentru perioada 2007-2013. Eugen Teodorovici a declarat recent ca aceste doua programe au cel mai mare risc de a pierde o parte din fondurile alocate, la finalul anului 2015 cand sumele necheltuite sunt automat sistate. Riscul estimat de Teodorovici este de minimum 20%.

Cel mai bun an din istoria clubului Real Madrid

Real Madrid a reusit la finalul lui 2014 sa incheie cel mai bun an din istoria sa. Trofeul Cupa Mondiala a cluburilor, pe care l-a castigat in acest week-end, se alatura altor 3 trofee cucerite in acest an.

Noua candidate la Oscarul pentru cel mai bun film strain, proiectate la Bucuresti

Noua dintre filmele propuse la Oscarul pentru cel mai bun film strain pe 2015 vor fi putea fi vazute, la Bucuresti, intre 9 si 15 ianuarie, la Cinema Studio din Capitala. Proiectiile sunt programate cu o saptamana inainte de anuntarea nominalizarilor la cea de-a 87-a editie a trofeelor Academiei americane.

Cum arata echipa ideala de la CE de handbal feminin: Cristina Neagu, cel mai bun inter stanga al competitiei

Campionatul European de handbal feminin s-a incheiat duminica, cu victoria Norvegiei a dispus in finala de Spania). Organizatorii au anuntat echipa ideala a turneului. Printre nominalizate s-a aflat si o jucatoare din Romania: Cristina Neagu fiind desemnata cel mai bun inter dreapta.

Cel mai bogat constantean, in conflict cu ANAF

Cel mai bogat constantean, Gabriel Comanescu, a intrat in conflict deschis cu inspectorii ANAF. Acesta a acuzat, intr-o conferinta de presa, si un linsaj mediatic din partea presei constantene, despre care spune ca se afla sub controlul lui Radu Mazare.

Traian Basescu, despre numirea Alinei Bica: Am dat-o in bara, nu sunt cel mai inspirat cand fac numiri

Presedintele Traian Basescu a declarat, raspunzand unei intrebari, ca a dat-o in bara cand a numit-o pe Alina Bica in fruntea DIICOT, explicand ca este arhicunoscut ca nu este cel mai inspirat am cand face numiri sau sustine pe cineva,.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )