Libnet.ro
UNICEF

05:00

Lovitura pentru un milionar roman. A fost furat in mijlocul zilei

Playtech Playtech,
Lovitura pentru un milionar roman. A fost furat in mijlocul zilei

Adrian Porumboiu, fostul arbitru international si om de afaceri, a fost pradat de hoti in miezul zilei. Bunul i-a fost dus la amanet. Un milionar roman, furat in mijlocul zilei. I-a sustras bunul chiar de sub nas Marti, in amiaza mare, in Vaslui, un barbat de 50 de ani de etnie roma, din Targu Jiu, . continuă pe Playtech

Lovitura pentru PSD! Un fost ministru demisioneaza: Nu mai pot sa accept sa fac parte dintr-un partid lipsit de identitate

Daniel Breaz, fost ministru al Culturii, a anuntat ca demisioneaza din Partidul Social Democrat: Prezentul ma contrazice intr-un mod brutal si mi-a infatisat un PSD slab, incoerent, fara strop de logica in decizii.

Lovitura pentru clanul Duduianu. Decizia judecatorilor de astazi

Cazul mortii lui Emi Pian este departe de a fi incheiat de catre anchetatori. Ce decizie au luat judecatorii la prima infatisare in fata instantei a fratilor interlopului ucis pe o strada din Bucuresti?! Judecatorii, lovitura grea pentru membrii clanului Duduianu La inceputul lunii august, Emi Pian 39 de ani) a fost ucis de unul .

Milionar roman incoltit de portarei. Escrocheria de finete a afaceristului Roman, sanctionata dupa un deceniu

Unul dintre cei mai bogati ieseni din perioada postdecembrista a ajuns intr-o situatie financiara ingrata. Viorel Roman a fost condamnat, in vara acestui an, la 3 ani de inchisoare cu suspendare pentru inselaciune iar zilele trecute o instanta din Iasi a dispus executarea sa silita.

EXCLUSIV O noua lovitura pentru transportatori. Pachetul legislativ Mobilitate 1, care ii obliga pe soferii de TIR sa se intoarca acasa cel putin o data pe luna a intrat in vigoare: Estimam scaderea PIB-ului cu 5%

EXCLSUIV Dupa ce pandemia de coronavirus le-a afectat semnificativ activitatea din cauza blocajelor de la granite, transportatorii de marfuri din Romania primesc o noua lovitura. Controversatul pachet.

Lovitura pentru romanii care pleaca in vacanta in Grecia! Ce au decis autoritatile elene

Romanii care vor sa isi petreaca vacantele in Grecia trebuie sa stie ca sunt schimbari importante care le afecteaza sederea acolo. Autoritatile din Halkidiki, regiunea preferata a romanilor, au impus restrictii dure pentru a opri raspandirea coronavirusului.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )