Libnet.ro
UNICEF

15:16

Lovitura pentru PSD! Un fost ministru demisioneaza: Nu mai pot sa accept sa fac parte dintr-un partid lipsit de identitate

Antena3 Antena3,
Lovitura pentru PSD! Un fost ministru demisioneaza: Nu mai pot sa accept sa fac parte dintr-un partid lipsit de identitate

Daniel Breaz, fost ministru al Culturii, a anuntat ca demisioneaza din Partidul Social Democrat: Prezentul ma contrazice intr-un mod brutal si mi-a infatisat un PSD slab, incoerent, fara strop de logica in decizii. continuă pe Antena3

Lovitura pentru clanul Duduianu. Decizia judecatorilor de astazi

Cazul mortii lui Emi Pian este departe de a fi incheiat de catre anchetatori. Ce decizie au luat judecatorii la prima infatisare in fata instantei a fratilor interlopului ucis pe o strada din Bucuresti?! Judecatorii, lovitura grea pentru membrii clanului Duduianu La inceputul lunii august, Emi Pian 39 de ani) a fost ucis de unul .

Lovitura pentru un milionar roman. A fost furat in mijlocul zilei

Adrian Porumboiu, fostul arbitru international si om de afaceri, a fost pradat de hoti in miezul zilei. Bunul i-a fost dus la amanet. Un milionar roman, furat in mijlocul zilei. I-a sustras bunul chiar de sub nas Marti, in amiaza mare, in Vaslui, un barbat de 50 de ani de etnie roma, din Targu Jiu, .

Fost ministru in Guvernul Dancila, demisie din PSD: Un partid slab, incoerent, cu leadership haotic

Fostul ministru al Culturii Daniel Breaz isi anunta demisia din PSD, sustinand ca acesta a devenit un partid slab, incoerent, fara strop de logica in decizii, cu leadership haotic. Nu se mai gandeste pe termen mediu si lung, ci doar de azi pe maine si intr-o paradigma a supravietuirii personale, afirma fostul ministru in Guvernul Dancila.

Un fost ministru din guvernul Ciolos candideaza pe listele PSD. Cine este persoana celebra care a schimbat barca: Am incredere in Gabriela Firea

Fosta canotoare Elisabeta Lipa, care a fost si ministrul Sportului in guvernul Ciolos, anunta ca a decis sa candideze pentru Consiliul General al Capitalei, pe listele Partidului Social Democrat.

EXCLUSIV O noua lovitura pentru transportatori. Pachetul legislativ Mobilitate 1, care ii obliga pe soferii de TIR sa se intoarca acasa cel putin o data pe luna a intrat in vigoare: Estimam scaderea PIB-ului cu 5%

EXCLSUIV Dupa ce pandemia de coronavirus le-a afectat semnificativ activitatea din cauza blocajelor de la granite, transportatorii de marfuri din Romania primesc o noua lovitura. Controversatul pachet.

Lovitura pentru romanii care pleaca in vacanta in Grecia! Ce au decis autoritatile elene

Romanii care vor sa isi petreaca vacantele in Grecia trebuie sa stie ca sunt schimbari importante care le afecteaza sederea acolo. Autoritatile din Halkidiki, regiunea preferata a romanilor, au impus restrictii dure pentru a opri raspandirea coronavirusului.

Nastase, mesaj-surpriza pentru PSD inaintea alegerii noii conduceri: Proiectul Adrian Nastase...

Fostul presedinte al PSD, Adrian Nastase a publicat, joi, pe blog, programul sau de reformare a partidului pe care l-a conceput in anul 2010, un proiect amplu, structurat pe nu mai putin de noua capitole, in care indica principalele probleme ale PSD-ului de atunci, dar si solutiile care ar fi putut sa scoata formatiunea din impas.

Ludovic Orban, despre dublarea alocatiilor: Din punctul nostru de vedere, am asigurat respectarea sensului legii. Am stabilit cresterea etapizata. Problema alocatiilor pentru copii a fost o Cenusareasa pentru PSD (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, ca din punctul de vedere al Guvernului este repectat spiritul legii care prevede dublarea alocatiilor pentru copii, Executivul stabilit dublarea acestora in mod etapizat.

Schimbare totala de look pentru Adela Popescu. Nu ai mai vazut-o asa

Adela Popescu si-a facut o schimbare radicala de look. Vedeta de la Vorbeste lumea, de la Pro Tv, s-a tuns scurt si si-a deschis si mai mult culoarea parului. Cum arata acum Adela Popescu Schimbarea de look a fost postata de Adela Popescu pe contul ei de Instagram. Gata, mai, fetelor, am facut-o! 128578; Mai .

Pablo Cortacero, transfer fabulos la Dinamo! Negocieri pentru un fost atacant al lui Real Madrid, cu aproape 300 de meciuri in La Liga

Dinamo intra in era spaniola cu stil. Pablo Cortacero a cumparat pachetul majoritar de actiuni de la Ionut Negoita si pregateste transferuri de top. Ieri s-a parafat prima mutare a noii conduceri. A venit Vlad Achim, 31 de ani, fost jucator al celor de la FCSB. Mijlocasul ramasese liber de contract dupa ce sezonul trecut .

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2405 seconds )