Libnet.ro
UNICEF

21:30

Lovitura pentru PNL la Senat. Sebastian Grapa, unul dintre liderii liberalilor, a trecut la UNPR

România Liberă România Liberă,
Lovitura pentru PNL la Senat. Sebastian Grapa, unul dintre liderii liberalilor, a trecut la UNPR

Sebastian Grapa, unul dintre liderii senatorilor PNL s-a inscris in UNPR . continuă pe România Liberă

Sebastian Grapa, despre plecarea din PNL si inscrierea in UNPR: In PNL viitorul este foarte gri, in UNPR foarte senin/ Fuziunea PNL-PDL a coborat partidul

Sebastian Grapa, presedinte al Comisiei de Regulament in Senat si pana astazi vicepresedinte al PNL Brasov, a plecat din partidul liberal si s-a inscris in UNPR, urmand sa activeze in grupul parlamentar al PSD. Grapa a declarat pentru Hotnews. ro ca motivul este unul simplu: in PNL ar fi avut un viitor politic gri, iar in UNPR urmeaza unul foarte senin. Grapa si-a exprimat nemultumirea legata de fuziunea PNL-PDL, despre care spune ca a coborat partidul si ca ceea ce arata sondajele in prezent pentru liberali nu va mai dura, intrucat exista rani nevindecabile.

Liberalul Sebastian Grapa a trecut la UNPR

Senatorul liberal Sebastian Grapa s-a inscris in UNPR, transmite Agerpres. incepand cu aceasta data, parlamentarul UNPR isi desfasoara activitatea in cadrul grupului parlamentar al PSD din Senat, se.

Sebastian Grapa s-a inscris in UNPR

Senatorul Sebastian Grapa s-a inscris in Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei UNPR), arata un comunicat al partidului remis redactiei.

Cazul Rarinca: Unul dintre protestatarii din fata sediului CSM s-a urcat pe cladire

Circa 20 de persoane s-au strans marti la sediul Consiliului Suprem al Magistraturii pentru a protesta impotriva presedintei iCCJ, Livia Stanciu. Acestea ii cer demisia presedintei. Unul dintre protestatari, un.

DNA cere anularea deciziei magistratilor in cazul Marianei Rarinca. Unul dintre judecatori ar fi fost incompatibil

Unul dintre procurorii care faceau parte din completul de judecata al Marianei Rarinca, femeia judecata pentru ca ar santajat-o pe presedinta ICCJ, Livia Stanciu, a fost in incompatibilitate. DNA a cerut anularea.

BEST SWISS BRANDS: SIKA, unul dintre cele mai apreciate branduri elvetiene

Sika, unul dintre principalii jucatori ai pietei globale de materiale chimice speciale, a obtinut rezultate remarcabile in acest an in topul celor mai apreciate branduri elvetiene Best Swiss Brads surclasand marci de renume precum Hublot, COOP sau Logitech. Potrivit clasamentului realizat de compania Interbrand, valoarea brandului Sika a crescut cu 78% in ultimul an si, in acest fel, Sika a urcat pe pozitia 38 in clasamentul brandurilor elvetiene. in topul clasamentului se afla brandurile Nescafe, Roche, Nestle, Rolex si Novartis.

O noua criza a medicamentelor: Unul dintre cele mai folosite tipuri de insulina lipseste din farmacii (VIDEO)

Ne paste o noua criza a medicamentelor. Unul dintre cele mai folosite tipuri de insulina, Novorapid, e de negasit in farmacii. in urmatoarea perioada, se asteapta ieftinirea acestui medicament, astfel ca nici.

Stenograme: DNA cere anularea deciziei magistratilor in cazul Marianei Rarinca. Unul dintre judecatori ar fi fost incompatibil (VIDEO)

DNA a contestat decizia instantei de achitare a Marianei Rarinca, pe motiv ca unul dintre judecatori este incompatibil. in contestatia in anulare facuta de procurorii anticoruptie la Curtea de Apel Bucuresti,.

Alina Gorghiu, despre motiunea de cenzura: Este un subiect foarte important pentru PNL, votul nu e o lozinca asa cum crede Victor Ponta

Copresedinta PNL, Alina Gorghiu, a declarat ca tema dreptului la vot este una de principiu pentru PNL si ca trebuie adusa in dezbatere publica cat mai repede, spre deosebire de Victor Ponta, care crede ca.

Un avion care zbura de la Tokyo la Paris a aterizat de urgenta din cauza unor probleme la unul dintre motoare

Un avion Air France cere a efectuat o aterizare de urgenta marti dimineata pe aeroportul din Habarovsk Orientul indepartat al Rusiei), dupa ce a raportat probleme la unul din motoare. Avionul Boeing 777 zbura de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3246 seconds )