Libnet.ro
UNICEF

07:30

BEST SWISS BRANDS: SIKA, unul dintre cele mai apreciate branduri elvetiene

România Liberă România Liberă,
BEST SWISS BRANDS: SIKA, unul dintre cele mai apreciate branduri elvetiene

Sika, unul dintre principalii jucatori ai pietei globale de materiale chimice speciale, a obtinut rezultate remarcabile in acest an in topul celor mai apreciate branduri elvetiene Best Swiss Brads surclasand marci de renume precum Hublot, COOP sau Logitech. Potrivit clasamentului realizat de compania Interbrand, valoarea brandului Sika a crescut cu 78% in ultimul an si, in acest fel, Sika a urcat pe pozitia 38 in clasamentul brandurilor elvetiene. in topul clasamentului se afla brandurile Nescafe, Roche, Nestle, Rolex si Novartis. continuă pe România Liberă

O noua criza a medicamentelor: Unul dintre cele mai folosite tipuri de insulina lipseste din farmacii (VIDEO)

Ne paste o noua criza a medicamentelor. Unul dintre cele mai folosite tipuri de insulina, Novorapid, e de negasit in farmacii. in urmatoarea perioada, se asteapta ieftinirea acestui medicament, astfel ca nici.

Unul dintre cele mai spectaculoase edificii ridicate la inceputul secolului XX in Oradea renaste cu bani de la municipalitate

Construit intre anii 1904 si 1905 de catre arhitectii Rimanoczy Kalman-junior si Rendes Vilmos, care au optat in planurile constructive pentru stilul secession, mai exact pentru subvarianta Lechner a acestui stil, Palatul Stern are o frumusete aparte. Din pacate, a ajuns sa fie una dintre cele mai degradate cladiri din centrul istoric, dar in curand va reprimi farmecul de odinioara.

Drumul spre succes al Irinei Shayk, rusoaica saraca ajunsa una dintre cele mai frumoase femei din lume

Irina Shayk, pe numele real Irina Valeryevna Shaykhlislamova, este una dintre cele mai cunoscute modele la nivel mondial. Tanara a intrat in centrul atentiei nu doar prin relatia cu Cristiano Ronaldo, ci si cu frumusetea ei. Dar de unde a plecat ea si care a fost drumul parcurs pana sa ajunga faimoasa? Daily Mail i-a conturat drumul spre succes intr-o analiza completa.

Gradina Zoologica din Calarasi, una dintre cele mai frumoase din tara, poate fi vizitata gratuit de 1 iunie

Una dintre cele mai frumose Gradini Zoologice din Romania isi deschide larg portile, luni, 1 iunie, de Ziua Copilului. Amatorii de plimbari de in aer liber pot face gratuit turul Gradinii, asa cum se obisnuieste in fiecare an, spre bucuria prichindeilor.

Cel mai asteptat smartwatch va rula Android Lollipop

Blocks, unul dintre cele mai interesante ceasuri inteligente prezentate de curandnu va mai rula Tizen, asa cum se anuntase initial. Unul dintre cele mai populare dispozitive prezentate in cadrul ultimei editii CES a fost ceasul modular Blocks. La fel ca Project Ara, telefonul la care lucreaza Google, Blocks va beneficia de componente interschimbabile care vor [] Cel mai asteptat smartwatch va rula Android Lollipop Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Unul dintre concurentii Ferma Vedetelor vine la deschiderea Targului Dragaica, din Buzau

Mai sunt cateva zile pana la deschiderea editiei din aces an a Targului de vara Dragaica, unul dintre cele mai vechi din tara. Buzoienii care vor veni la inaugurare, vor putea asista la un spectacol folcloric, sustinut de artisti din Buzau dar si o vedeta.

Cum sa iti pregatesti pielea pentru plaja. Cele mai bune metode ca sa nu te imbolnavesti

Razele UV emise de soare pot afecta in mod negativ pielea, motiv pentru care va trebui sa ai in vedere sfaturile specialistilor intrucat pielea este unul dintre organele vitale cu functii multiple, deosebit de important.

Lego Worlds este cea mai interesanta alternativa la Minecraft

Daca v-ati jucat vreodata Minecraft este imposibil sa nu va fi gandit ca va aduce aminte de Lego, cel putin aceasta a fost premisa creatorilor Lego Worlds. Minecraft a devenit in ultimii ani unul dintre cele mai populare si atragatoare titluri cross-platform. Functioneaza pe orice platforma intr-o oarecare masura si ofera o libertate deosebita jucatorilor. [] Lego Worlds este cea mai interesanta alternativa la Minecraft Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Sfaturile expertilor te tin departe de virusii care blocheaza date si cer bani

Romanii de la Bitdefender sunt cunoscuti pentru solutiile de securitate software. Acestia au fost dispusi sa impartaseasca sfaturi pentru securitate cu persoanele interesate prin intermediul Reddit. Unul dintre cele mai mari pericole de pe Internet sunt virusii care cer rascumparare. Pentru a te feri de ei, expertii recomanda sa iti faci toate actualizarile la timp [] Sfaturile expertilor te tin departe de virusii care blocheaza date si cer bani Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cazul Rarinca: Unul dintre protestatarii din fata sediului CSM s-a urcat pe cladire

Circa 20 de persoane s-au strans marti la sediul Consiliului Suprem al Magistraturii pentru a protesta impotriva presedintei iCCJ, Livia Stanciu. Acestea ii cer demisia presedintei. Unul dintre protestatari, un.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )