Libnet.ro
UNICEF

06:00

Lovitura pentru Pro TV: LAS FIERBINTI vine la TVR 1! Este surpriza finalului de an (FOTO)

B1 B1,
Lovitura pentru Pro TV: LAS FIERBINTI vine la TVR 1! Este surpriza finalului de an (FOTO)

Surpriza totala la final de an pentru fanii serialului Las Fierbinti. Actorii din indragita productievin la TVR 1, in emisiunea lui Mircea Dinescu. continuă pe B1

SOC pentru PRO TV! ASA CEVA nu s-a mai intamplat! Au primit LOVITURA DE GRATIE exact cand NU nu se asteptau

Marti seara a avut loc finala emisiunii Chefi la cutite. Audientele au fost la cote maxime, prin urmare, Antena 1 a fost liderul de marti seara. Aseara, cooking show-ul a avut cele mai bune cifre din acest.

Ce se intampla in Las Fierbinti, episodul special de Craciun. Firicel si sotia, seara romantica

Episodul special din Las Fierbinti le va oferi telespectatorilor multe surprize. Fanii show-ului de comedie, de pe PRO TV, vor putea urmari cea mai noua editie, inainte de Sarbatorile de iarna. Episodul din Ajun de Craciun ii va avea in prim-plan pe Firicel si sotia lui, intr-o ipostaza nevazuta pana acum. Ce se intampla in .

SOC! Gata, A PARASIT PRO TV-UL! Se duce la KANAL D! Asta da LOVITURA. Detalii BOMBA

Dupa ce echipa de la Kanal D le-a luat o vedeta celor de la Antena 1, acum au furat o vedeta din Pro Tv! Coregrafele Andra Gheorghe Cocuta) si Beatrice Rancea fac parte din juriul celui mai nou show de la.

Ce mananca, de regula, actorii din Las Fierbinti pe platourile de filmare. Mihai Bobonete este un adevarat gurmand

Cine din Romania poate sa spuna ca nu a auzit de Celentano, Bobita, Giani, Firicel sau Aspirina, cine? Replicile lor, stilul de viata, povestile, barfele, aventurile si dramele prin care trec locuitorii satului, ii incanta pe privitori si ii amuza deopotriva. Celebrele personaje ilustreaza viata autentica de la tara intr-un stil realist dar mai ales .

SOC la PRO TV! ADIO, Vocea Romaniei! NU s-a mai intamplat ASA CEVA pana acum

Celebra emisiune Vocea Romaniei, difuzata de Pro TV, vineri, a avut audienta scazuta fata de editiile trecute. Abia a prins locul trei in topul audientelor la nivel national.

Neti Sandu, prima data la TV cu familia ei. Ce stranepoata superba are prezentatoarea de la PRO TV

Neti Sandu a marcat o premiera, la inceputul acestei saptamani, cand a venit insotita de familia ei, la o emisiune de pe PRO TV. Vedeta postului e cunoscuta de mai bine de doua decenii de catre publicul din Romania, pentru ca in fiecare dimineata le aduce cele mai noi previziuni astrale, odata cu horoscopul zilnic .

Ce audiente a avut Singur Acasa la Pro TV

Filmul Singur Acasa a fost difuzat sambata seara pentru al 14-lea an consecutiv de Pro TV si, surprinzator, si de aceasta data a fost lider de audienta! Iata cati oameni s-au uitat la film.

Anunt important de la PRO TV. Ce se intampla la Vocea Romaniei, in marea finala. Va fi o premiera

Mai sunt aproximativ 48 de ore pana la marea finala Vocea Romaniei, tensiunea de dinaintea marelui moment fiind una puternica. Vineri, 20 decembrie, de la 20:30, patru concurenti cu voci exceptionale, care au cucerit deja antrenorii si publicul vor avea ultima reprezentatie in lupta pentru marele premiu. Dragos, Andi, Jasmina si Elena incep repetitiile pentru .

Acest tip de pensie va fi eliminat! Lovitura pentru mii de pensionari

Proiectul privind eliminarea pensiilor speciale, adoptat de Comisia pentru munca din Camera Deputatilor.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.21 seconds )