Libnet.ro
UNICEF

08:30

SOC pentru PRO TV! ASA CEVA nu s-a mai intamplat! Au primit LOVITURA DE GRATIE exact cand NU nu se asteptau

B1 B1,
SOC pentru PRO TV! ASA CEVA nu s-a mai intamplat! Au primit LOVITURA DE GRATIE exact cand NU nu se asteptau

Marti seara a avut loc finala emisiunii Chefi la cutite. Audientele au fost la cote maxime, prin urmare, Antena 1 a fost liderul de marti seara. Aseara, cooking show-ul a avut cele mai bune cifre din acest. continuă pe B1

SOC la PRO TV! ADIO, Vocea Romaniei! NU s-a mai intamplat ASA CEVA pana acum

Celebra emisiune Vocea Romaniei, difuzata de Pro TV, vineri, a avut audienta scazuta fata de editiile trecute. Abia a prins locul trei in topul audientelor la nivel national.

Lovitura pentru Pro TV: LAS FIERBINTI vine la TVR 1! Este surpriza finalului de an (FOTO)

Surpriza totala la final de an pentru fanii serialului Las Fierbinti. Actorii din indragita productievin la TVR 1, in emisiunea lui Mircea Dinescu.

SOC! Gata, A PARASIT PRO TV-UL! Se duce la KANAL D! Asta da LOVITURA. Detalii BOMBA

Dupa ce echipa de la Kanal D le-a luat o vedeta celor de la Antena 1, acum au furat o vedeta din Pro Tv! Coregrafele Andra Gheorghe Cocuta) si Beatrice Rancea fac parte din juriul celui mai nou show de la.

Fiul lui Marcel Toader, lovit parca de blestem dupa moartea tatalui sau. Sper sa nu mai trec prin asa ceva!

Maximilian, fiul lui Marcel Toader nu poate sa-si revina nici acum din soc, dupa cinci luni de la mortea tatalui sau. Tanatul a declarat recent ca dupa ce parintele sau a trecut in nefiinta toate lucrurile i-au mers foarte prost, dar spera ca noul an sa fie unul mult mai bun pentru el. Fiul lui .

SOC pentru SOFERII ROMANI! Se MICSOREAZA VITEZA in localitate?! Vei ramane FARA PERMIS imediat dupa ACESTE REGULI

Soc pentru soferi! Se micsoreaza viteza in localitate? BIANCA DRAGUSANU, SNOPITA iN BATAIE! VICTOR SLAV NU A PUTUT SA O RECUNOASCA! IMAG INI DE COSMAR Ministrul Sanatatii si al Mediului ar.

Neti Sandu, prima data la TV cu familia ei. Ce stranepoata superba are prezentatoarea de la PRO TV

Neti Sandu a marcat o premiera, la inceputul acestei saptamani, cand a venit insotita de familia ei, la o emisiune de pe PRO TV. Vedeta postului e cunoscuta de mai bine de doua decenii de catre publicul din Romania, pentru ca in fiecare dimineata le aduce cele mai noi previziuni astrale, odata cu horoscopul zilnic .

Alerta: OTRAVA din sifonier! Verifica chiar ACUM daca ai asa ceva acasa

Un barbat in varsta de 75 de ani a murit si alte patru persoane au fost transportate de urgenta la spital din cauza unei intoxicatii cu naftalina, anunta Romania TV.

Anunt important de la PRO TV. Ce se intampla la Vocea Romaniei, in marea finala. Va fi o premiera

Mai sunt aproximativ 48 de ore pana la marea finala Vocea Romaniei, tensiunea de dinaintea marelui moment fiind una puternica. Vineri, 20 decembrie, de la 20:30, patru concurenti cu voci exceptionale, care au cucerit deja antrenorii si publicul vor avea ultima reprezentatie in lupta pentru marele premiu. Dragos, Andi, Jasmina si Elena incep repetitiile pentru .

Ce audiente a avut Singur Acasa la Pro TV

Filmul Singur Acasa a fost difuzat sambata seara pentru al 14-lea an consecutiv de Pro TV si, surprinzator, si de aceasta data a fost lider de audienta! Iata cati oameni s-au uitat la film.

Stirile Pro TV: Povestile incredibile ale celor mai bogati romani. Averi facute din bisnita, poker sau legaturi cu Securitatea

Inainte de 1989, cel putin teoretic, nu se putea spune ca unii romani erau mai bogati ca altii. Practic, existau persoane privilegiate, care aveau acces la resurse si la parteneri din alte tari. Tocmai de aceea, dupa schimbarea regimului, multi dintre cei care detineau informatiile, dar si parghiile de conducere, s-au transformat in oameni de afaceri, mai mult sau mai putin, respectabili.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )