Libnet.ro
UNICEF

01:05

Lovitura pentru Romania data de UE. Amenda usturatoare care ne paste

Playtech Playtech,
Lovitura pentru Romania data de UE. Amenda usturatoare care ne paste

De parca nu ar fi de ajuns criza economica cauzata de pandemia de coronavirus, Romania primeste o lovitura dura de la UE. Amenda usturatoare care ne paste! Ne paste o amenda usturatoare de la UE Uniunea Europeana ar putea da Romaniei o amenda uriasa din cauza unei legi pe care parlamentarii au uitat sa o . continuă pe Playtech

Vestea pentru Romania care afecteaza milioane de oameni. Se intampla pentru prima data de la Revolutie

La jumatatea lunii iulie se emitea un raport al situatiilor economice din anumite state europene, printre care si Romania. Conform raportului Romania a fost promovata in grupul de tari cu venituri mari conform clasificarii Bancii Mondiale. Raportul spune ca am atins 79% din nivelul mediu de trai al UE-28. Egal cu Polonia, conform indicatorului efectiv .

PONTA: Vreau sa spargem blaturile care cred ca reprezinta un blestem pentru Romania

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, sustine ca partidul sau vrea sa sparga blaturile care sunt un blestem pentru Romania, adaugand ca nici nu mai stii care e ciuma rosie si care cea galbena, pentru ca se schimba candidatii intre partide, conform news. ro.

Suntem deja in razboi. Avertismentul pentru Romania despre un dusman misterios

Nici in 2021 criza nu v-a luat sfarsit. Presedintele Consiliului Fiscal spune ca, suntem in razboi, economia fiind si ea o victima. Cu ce ne putem confrunta. Care este acest dusman misterios? Potrivit lui Daniel Daianu, presedintele Consiliului Fiscal, acest inamic al nostru este inca de natura misterioasa, opereaza insidios, se bazeaza pe contagiozitate, spre .

CCIR: Proiect pentru Romania va aduce peste 545 de milioane euro la bugetul de stat

Ce este Proiect pentru Romania si de ce este nevoie de o astfel de dezvoltare? Proiect pentru Romania este o initiativa a Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, in parteneriat cu Primaria.

Cat a fost de fapt amenda pe care a primit-o Novak Djokovic dupa descalificarea de la US Open 2020. Americanii au bagat si sporuri si s-a ajuns la o suma colosala!

Novak Djokovic a fost descalificat de la US Open 2020 dupa ce a lovit o arbitra de linie in primul set al partidei cu Pablo Carreno Busta. Gestul nesportiv al sarbului a fost taxat fara mila de oficialii USTA, care au aplicat cu strictete regulamentul. Djokovic a fost trimis acasa dupa incidentul de duminica seara .

Croatia: Un cuplu de homosexuali devine familie adoptiva pentru prima data

Un cuplu de homosexuali din Croatia a devenit, dupa o lunga batalie legala, primul cuplu de acelasi sex care a primit un copil in plasament in aceasta tara conservatoare, predominant catolica, a anuntat luni o asociatie pentru drepturile omului, potrivit AFP.

EXCLUSIV Oportunitate uriasa pentru Romania: Economia ar putea creste foarte rapid in urmatorii 7 ani

Fondurile europene sunt marea speranta a Romaniei. in urmatorii 7 ani, tara noastra ar putea atrage fonduri pentru investitii de o valoare fara precedent. Economistul Ionut Dumitru a subliniat importanta.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )