Libnet.ro
UNICEF

23:30

Vestea pentru Romania care afecteaza milioane de oameni. Se intampla pentru prima data de la Revolutie

Playtech Playtech,
Vestea pentru Romania care afecteaza milioane de oameni. Se intampla pentru prima data de la Revolutie

La jumatatea lunii iulie se emitea un raport al situatiilor economice din anumite state europene, printre care si Romania. Conform raportului Romania a fost promovata in grupul de tari cu venituri mari conform clasificarii Bancii Mondiale. Raportul spune ca am atins 79% din nivelul mediu de trai al UE-28. Egal cu Polonia, conform indicatorului efectiv . continuă pe Playtech

Wizz Air a dat vestea care intereseaza milioane de romani. Ce curse apar in tara

Wizz Air vine cu vesti deosebite pentru romani! Dupa luni in care oamenii au fost nevoiti sa-si amane vacantele si sa-si dea planurile peste cap, acum vine si rasplata asteptarii care le va face viata mai usoara- noi rute chiar de luna viitoare. Wizz Air, veste mare pentru romani Wizz Air vine cu noi vesti .

Sucul daunator care afecteaza ficatul. Toti romanii credeau altceva pana acum, dar adevarul este altul

Mai bine de o treime dintre persoane au ficatul gras sau steatoza hepatica, fara ca macar sa stie. Acestia pot afla daca sufera de aceasta afectiune facand o ecografie abdominala. Ficatul gras inseamna ca in interiorul celulelor hepatice se depune grasime, iar aceste depuneri depasesc deja 5% din greutatea organului. Sucul daunator care afecteaza ficatul .

CCIR: Proiect pentru Romania va aduce peste 545 de milioane euro la bugetul de stat

Ce este Proiect pentru Romania si de ce este nevoie de o astfel de dezvoltare? Proiect pentru Romania este o initiativa a Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, in parteneriat cu Primaria.

Lovitura pentru Romania data de UE. Amenda usturatoare care ne paste

De parca nu ar fi de ajuns criza economica cauzata de pandemia de coronavirus, Romania primeste o lovitura dura de la UE. Amenda usturatoare care ne paste! Ne paste o amenda usturatoare de la UE Uniunea Europeana ar putea da Romaniei o amenda uriasa din cauza unei legi pe care parlamentarii au uitat sa o .

Orasul din Romania care e asaltat de turisti, zilnic. E pe lista celor mai bune destinatii din Europa in 2020

Un oras din Romania se numara printre cele mai frumoase 20 de destinatii din Europa pentru anul 2020, potrivit Forbes. Jurnalistii americani il considera urmatoare destinatie trendy, fiind laudat pentru cultura si gastronomie. Despre ce oras este vorba, afati in randurile de mai jos. Orasul din Romania care a intrat pe lista celor mai bune .

PONTA: Vreau sa spargem blaturile care cred ca reprezinta un blestem pentru Romania

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, sustine ca partidul sau vrea sa sparga blaturile care sunt un blestem pentru Romania, adaugand ca nici nu mai stii care e ciuma rosie si care cea galbena, pentru ca se schimba candidatii intre partide, conform news. ro.

Vesti bune pentru toti romanii! Orasul din Romania care ne aduce cinste la Capitala Europeana a Inovarii 2020

Alaturi de Milano, Valencia, Viena si alte 8 orase europene, Clujul a ajuns, datorita dezvoltarii pe care a cunoscut-o in ultimii ani, in finala competitiei pentru titlul de Capitala europeana a inovarii 2020, iar daca va iesi castigator la sfarsitul acestei luni va primi un premiu in valoare de 1 milion de euro. Pentru mai .

Suntem deja in razboi. Avertismentul pentru Romania despre un dusman misterios

Nici in 2021 criza nu v-a luat sfarsit. Presedintele Consiliului Fiscal spune ca, suntem in razboi, economia fiind si ea o victima. Cu ce ne putem confrunta. Care este acest dusman misterios? Potrivit lui Daniel Daianu, presedintele Consiliului Fiscal, acest inamic al nostru este inca de natura misterioasa, opereaza insidios, se bazeaza pe contagiozitate, spre .

Costel Alexe: Brasovul, primul mare oras din Romania care va avea transportul in comun 100% electric

Brasovul va fi primul mare oras din Romania care va avea un transport in comun 100% electric, tinta pentru anul acesta fiind de 75%, respectiv 133 de autovehicule electrice, a declarat miercuri ministrul Mediului,.

Costel Alexe: Brasovul, primul mare oras din Romania care va avea transportul in comun 100% electric

Brasovul va fi primul mare oras din Romania care va avea un transport in comun 100% electric, tinta pentru anul acesta fiind de 75%, respectiv 133 de autovehicule electrice, a declarat miercuri ministrul Mediului,.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )