Libnet.ro
UNICEF

7 Mai.

LOVITURA pentru romanii din Austria: Oficialii de la Viena taie alocatiile copiilor de imigranti

B1 B1,
LOVITURA pentru romanii din Austria: Oficialii de la Viena taie alocatiile copiilor de imigranti

Legislativul din Austria a votat o lege care ajusteaza alocatia copiilor imigrantilor a media nationala a tarii de domiciliu si nu la media tarii de rezidenta a parintilor. Astfel, copii a caror. continuă pe B1

Lovitura pentru romanii cu rate! Anunt facut de BNR

Banca Nationala a Romaniei vine cu o veste extrem de proasta pentru romanii cu rate la banci. Se zvonea ca indicele Robor ar urca pana la 4% pana la Craciun si iata ca BNR pare sa.

O noua lovitura pentru Coalitie. CCR a decis ca mai multe articole din Codul Penal sunt neconstitutionale

O noua lovitura pentru Coalitie. Judecatorii Curtii au admis partial sesizarile formulate de presedintele Klaus Iohannis, inalta Curte de Casatie si Justitie, PNL, PMP si USR privind modificarile.

Lovitura pentru PSD: Codul penal, declarat partial neconstitutional

Magistratii de la Curtea Constitutionala au declarat, joi, partial neconstitutionale modificarile aduse Codului penal si Legii pentru prevenirea, descoperirea si sanctionarea faptelor de coruptie, informeaza.

Noi vesti proaste pentru romanii cu credite: Indicele Robor, de neoprit

Indicele Robor este de neoprit. Joi, indicele in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei a ajuns la cel mai ridicat prag din ultimele doua luni si jumatate: la.

GPeC: 70% dintre romanii din urban vor cumpara de Black Friday. Produse de top

Potrivit studiului realizat de GPeC impreuna cu Eureka Insights, 7 din 10 romani din mediul urban si cu acces la internet asteapta in mod deosebit campaniile de reduceri de Black Friday si Craciun pentru a achizitiona produse in perioada urmatoare.

Metro cauta parteneri pentru operatiunile din China

Retailerul german Metro AG poarta dis-cutii cu o serie de banci pentru gasirea unui partener care sa il ajute sa isi creasca operatiunile din China, a anuntat ieri un purtator de cuvant al grupului german, confirmand informatiile publicate anterior de Bloomberg.

inchisoare pentru barbatul din Gorj, condamnat in cazul Elodia 2

Barbatul din Targu-Carbunesti, Gorj, in varsta de 43 de ani, acuzat ca si-a ucis prietenul in urma cu opt ani, cazul fiind cunoscut ca Elodia II, a fost condamnat, miercuri, de magistratii Tribunalului.

Autostrada Unirii, aprobata in Comisia pentru transporturi din Camera Deputatilor, NU se poate realiza. Surse: Nu trece de expertii UE pentru finantare

Proiectul de lege pentru construirea Autostrazii Unirii Iasi Tg. Mures, promovat si sustinut de 30 de parlamentari ai Partidului National Liberal, dar si de comisarul european Corina Cretu, a primit.

Metro cauta parteneri pentru operatiunile din China

Retailerul german Metro AG poarta discutiile cu o serie de banci pentru gasirea unui partener care sa il ajute sa isi creasca operatiunile din China, a anuntat astazi un purtator de cuvant al grupului german, confirmand informatiile publicate anterior de Bloomberg.

Antena Group cere ANAF revocarea procedurii de licitatie pentru terenul din Garlei 1D. Instanta a confirmat dreptul de preemtiune pentru Antena Group

Antena Group asolicitat ANAF revocarea procedurii de licitatie declansate in mod eronat pe terenul de la adresa Garlei 1D, pentru care societatea are si doreste sa isi exercite dreptul de.

ştiri de la B1

actualitate, 7 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2687 seconds )