Libnet.ro
UNICEF

23:30

Lovitura pentru Simona Halep chiar de la Bianca Andreescu: ASTA s-a intamplat, iar fanii nu mai pot face nimic!

B1 B1,
Lovitura pentru Simona Halep chiar de la Bianca Andreescu: ASTA s-a intamplat, iar fanii nu mai pot face nimic!

Lovitura pentru Simona Halep incasata chiar de la Bianca Andreescu cea care a castigat noaptea trecuta turneul de la US Open. Totul s-a aflat acum, dar va deveni oficial abia luni. Nimeni nu se astepta la. continuă pe B1

Simona Halep a felicitat-o pe Bianca Andreescu: Romania este foarte mandra de tine

Simona Halep, campioana la Wimbledon in acest an, a felicitat-o pe Bianca Andreescu dupa victoria jucatoarei canadiene de origine romana in finala US Open.

Ce se intampla cu Simona Halep, dupa ce Bianca Andreescu a castigat US Open 2019. Situatia se schimba radical

A fost o zi cu emotii pentru Bianca Andreescu si Serena Williams, o zi care s-a incheiat cu victoria de partea sportivei romance. Sambata 6 septembrie, final US Open 2019 a fost aprig disputata de cele doua jucatoare, dar in cele din urma Bianca Andreescu a plecat acasa cu marele trofeu. Situatia de la .

Bianca Andreescu, mesaj emotionant pentru Romania inainte de US Open: incerc in fiecare an sa ma duc acolo Cuvinte magulitoare si pentru Simona Halep (VIDEO)

Bianca Andreescu, sportiva canadiana de origine romana care o infrunta pe Serena Williams in finala de la US Open sambata seara, a marturisit ca Simona Halep este jucatoarea pe care o admira cel mai.

C.T Popescu, reactie dura la adresa Simonei Halep: E o intamplare pentru Romania. Ce spune el despre Bianca Andreescu

Cristian Tudor Popescu a facut primele declaratii, dupa finala US Open 2019 care s-a desfasurat sambata 7 septembrie, in urma careia Bianca Andreescu a castigat marele trofeu. in mesajul sau, cunoscutul jurnalist nu a scapat-o din vedere nici pe Simona Halep, la adresa careia a avut o reactie dura. Ce spune Cristian Tudor Popescu .

Bianca Andreescu e campioana la US Open, dupa 6-3, 7-5 cu Serena Williams. A urcat peste Halep in clasamentul WTA. VIDEO

Bianca Andreescu a invins-o pe Serena Williams in finala de la New York cu 6-3, 7-5 si a castigat trofeul US Open chiar la debutul in aceasta competitie. Sportiva canadiana de origine romana a urcat pana pe locul 5 in clasamentul WTA si a trecut peste Simona Halep. De asemenea, a devenit prima jucatoare de .

Bianca Andreescu e mai buna decat Simona Halep. Cum o lauda americanii

Jurnalistii americani de la publicatia Tennis Magazine scriu ca Bianca Andreescu a intrecut-o deja pe Simona Halep si prevad ca sportiva canadiana de origine romana va castiga trofeul US Open. Bianca s-a calificat in semifinale la New York si va juca impotriva sportivei Belinda Bencic pentru un loc in finala. Tennis Magazine: Bianca Andreescu a .

Bianca Andreescu, interviu impresionant in limba romana, inainte de finala US Open. Ce spune despre Simona Halep. VIDEO

Bianca Andreescu a oferit un interviu in limba romana cu putin timp inainte de finala US Open 2019. Sportiva canadiana de origine romana a vorbit si despre Simona Halep, pe care o poate depasi in clasamentul WTA daca o invinge pe Serena Williams. Meciul se joaca sambata seara, de la ora 23:00 si poate fi .

Simona Halep a felicitat-o pe Bianca Andreescu: Romania este foarte mandra de tine

Simona Halep, campioana la Wimbledon in acest an, a felicitat-o pe Bianca Andreescu dupa victoria jucatoarei canadiene de origine romana in finala US Open.

Bianca Andreescu, prima reactie dupa ce a castigat trofeul US Open: Sa o tinem tot asa!

Bianca Andreescu a castigat trofeul US Open, dupa 6-3,7-5 cu Serena Williams si a devenit prima jucatoare canadiana care se impune la turneul de la New York. Sportiva a urcat pana pe locul 5 in clasamentul WTA, devansand-o pe Simona Halep. Bianca Andreescu e campioana la US Open Este foarte greu sa explic ceea ce .

Clasamentul WTA actualizat: Bianca Andreescu trece inaintea Simonei Halep!

Dupa titlul castigat la US Open, Bianca Andreescu ajunge pe cea mai inalta pozitie a carierei in clasamentul WTA, acolo unde tocmai a devansat-o pe Simona Halep.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )