Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ce se intampla cu Simona Halep, dupa ce Bianca Andreescu a castigat US Open 2019. Situatia se schimba radical

Playtech Playtech,
Ce se intampla cu Simona Halep, dupa ce Bianca Andreescu a castigat US Open 2019. Situatia se schimba radical

A fost o zi cu emotii pentru Bianca Andreescu si Serena Williams, o zi care s-a incheiat cu victoria de partea sportivei romance. Sambata 6 septembrie, final US Open 2019 a fost aprig disputata de cele doua jucatoare, dar in cele din urma Bianca Andreescu a plecat acasa cu marele trofeu. Situatia de la . continuă pe Playtech

Simona Halep a felicitat-o pe Bianca Andreescu: Romania este foarte mandra de tine

Simona Halep, campioana la Wimbledon in acest an, a felicitat-o pe Bianca Andreescu dupa victoria jucatoarei canadiene de origine romana in finala US Open.

Lovitura pentru Simona Halep chiar de la Bianca Andreescu: ASTA s-a intamplat, iar fanii nu mai pot face nimic!

Lovitura pentru Simona Halep incasata chiar de la Bianca Andreescu cea care a castigat noaptea trecuta turneul de la US Open. Totul s-a aflat acum, dar va deveni oficial abia luni. Nimeni nu se astepta la.

Bianca Andreescu a castigat US Open la 19 ani in fata Serenei Williams: Le multumesc parintilor mei pentru ceea ce au facut pentru mine VIDEO

Jucatoarea canadiana de origine romana Bianca Andreescu a castigat primul sau titlu de Mare Slem din cariera, dupa ce a invins-o in finala turneului de tenis US Open pe legendara jucatoare americana Serena.

Bianca Andreescu e campioana la US Open, dupa 6-3, 7-5 cu Serena Williams. A urcat peste Halep in clasamentul WTA. VIDEO

Bianca Andreescu a invins-o pe Serena Williams in finala de la New York cu 6-3, 7-5 si a castigat trofeul US Open chiar la debutul in aceasta competitie. Sportiva canadiana de origine romana a urcat pana pe locul 5 in clasamentul WTA si a trecut peste Simona Halep. De asemenea, a devenit prima jucatoare de .

Bianca Andreescu a castigat turneul US Open

Jucatoarea canadiana de origine romana Bianca Andreescu, in varsta de 19 ani, locul 15 WTA, a castigat turneul de grand slam US Open, invingand-o in finala pe americanca Serena Williams, numarul 8 mondial. Ca urmare a acestui succes, Andreescu urca pe locul cinci in clasamentul WTA. Simona Halep ajunge pe pozitia a sasea.

Cand joaca Bianca Andreescu finala US Open cu Serena Williams

Bianca Andreescu s-a calificat in finala US Open, dupa 7-6, 7-5 cu Belinda Bencic si va juca in ultimul act al turneului de la New York impotriva Serenei Williams, sambata, 7 septembrie 2019, de la ora 23:00. Pentru victoria din semifinale, sportiva canadiana de origine romana a primit un cec in valoare de 1,9 milioane .

Bianca Andreescu, in finala US Open. Serena Williams, adversara din ultimul act

Jucatoarea canadiana de origine romana Bianca Andreescu 19 ani), numarul 15 mondial, si veterana.

Bianca Andreescu, in finala la US Open, contra Serenei Williams

Jucatoarea canadiana de origine romana Bianca Andreescu 19 ani), numarul 15 mondial, si veterana americana Serena Williams 8 WTA), sextupla campioana la Flushing Meadows, se vor intalni in finala.

VIDEO Bianca Andreescu, in finala la US Open - Duel cu Serena Williams pentru marele trofeu

Bianca Andreescu se afla la o singura victorie distanta de primul titlu de Grand Slam din cariera, sportiva canadiana cu origini romanesti reusind sa se califice in finala de la US Open 7-63), 7-5 cu Belinda Bencic). in ultimul act, Bibi se va duela cu Serena Williams 6-3, 6-1 cu Elina Svitolina).

Bianca Andreescu, prima reactie dupa ce a castigat trofeul US Open: Sa o tinem tot asa!

Bianca Andreescu a castigat trofeul US Open, dupa 6-3,7-5 cu Serena Williams si a devenit prima jucatoare canadiana care se impune la turneul de la New York. Sportiva a urcat pana pe locul 5 in clasamentul WTA, devansand-o pe Simona Halep. Bianca Andreescu e campioana la US Open Este foarte greu sa explic ceea ce .

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )