Libnet.ro
UNICEF

11:15

LOVITURA pentru SIMONA HALEP la Wimbledon! Specialistii au dat VERDICTUL! Din pacate...

B1 B1,
LOVITURA pentru SIMONA HALEP la Wimbledon! Specialistii au dat VERDICTUL! Din pacate...

Serena Williams 181 WTA) a devenit marea favorita a specialistilor dupa eliminarea Petrei Kvitova. Cu 7 titluri pe iarba de la Wimbledon, americanca a comentat surprizele din primele zile. Toata lumea. continuă pe B1

LOVITURA pentru Simona HALEP la Wimbledon! A primit un VERDICT cumplit! Din pacate...

Marea campioana Chris Evert declara ca Serena Williams ar putea castiga anul acesta la Wimbledon, insa mai spune ca nu exista o favorita clara pentru turneul gazduit la All England Club. Este suprafata pe.

S-A TERMINAT! Lovitura cumplita pentru SIMONA HALEP! ANUNT de ULTIM MOMENT de la Wimbledon! Din pacate s-a intamplat

Simona Halep 1 WTA, 26 de ani) debuteaza la Wimbledon, in jurul orei 19:00, impotriva japonezei Kurumi Nara 26 de ani, 100 WTA). Campioana de la Roland Garros a recunoscut mesajul transamt pe care Darren Cahill i.

Veste buna pentru Simona Halep. Romanca ramane lider mondial si dupa turneul de la Wimbledon. Ocupanta locului 2 WTA a fost eliminata din competitie

Caroline Wozniacki locul 2 WTA) a pierdut in turul 2 al turneului de la Wimbledon, in fata rusoaicei Ekaterina Makarova locul 35 WTA), scor 6-4; 1-6; 5-7. in urma aceste infrangeri, Simona Halep va ramane pe pr.

Simona Halep incepe la Wimbledon cu un spank la Kurumi

Simona Halep a trecut fara emotii de primul tur de la Wimbledon, castigand cu 2-0 meciul contra japonezei Kurumi Nara.

Simona Halep va ramane liderul clasamentului mondial. Singura care o putea detrona e OUT de la Wimbledon

O noua lovitura de teatru la Wimbledon. Daneza Caroline Wozniacki, jucatoarea de pe locul 2 WTA, a fost eliminata miercuri in turul al doilea, de rusoaica Ekaterina Makarova 35 WTA), cu scorul de 6-4, 1-6,.

SIMONA HALEP - KURUMI NARA LIVE la WIMBLEDON. ONLINE STREAM Eurosport - VIDEO

SIMONA HALEP - KURUMI NARA LIVE la WIMBLEDON. ONLINE STREAM Eurosport - VIDEO. SIMONA HALEP debuteaza azi la WIMBLEDON in partida cu nipona Kurumi NARA, LIVE VIDEO pe Eurosport si ONLINE STREAM pe EUROSPORT PLAYER,.

Simona Halep, declaratie dupa calificarea in turul trei la Wimbledon: Voi crede in sansa mea

Simona Halep s-a calificat, joi, in turul 3 la Wimbledon, dupa ce a invins-o pe Saisai Zheng, locul 126 WTA, scor de 7-5, 6-0. Romanca sustine ca se simte pregatita pentru meciul urmator, cu Su-Wei Hsieh din.

Simona Halep, calificare in turul 3 la Wimbledon cu o revenire de senzatie

Lidera mondiala Simona Halep a castigat in doua seturi disputa cu Saisai Zheng din turul 2 la Wimbledon, dupa ce a fost condusa in primul set.

LIVE Simona Halep in turul 2 la Wimbledon

Simona Halep evolueaza joi in turul doi la Wimbledon contra chinezoaicei Saisai Zhang. Meciul va fi live text in aceasta pagina.

Asa am trait Simona Halep in turul 2 la Wimbledon

Simona Halep a evoluat joi in turul doi la Wimbledon contra chinezoaicei Saisai Zhang. Meciul a fost live text in aceasta pagina.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2292 seconds )