Libnet.ro
UNICEF

21:15

LIVE Simona Halep in turul 2 la Wimbledon

Online Sport Online Sport,
LIVE Simona Halep in turul 2 la Wimbledon

Simona Halep evolueaza joi in turul doi la Wimbledon contra chinezoaicei Saisai Zhang. Meciul va fi live text in aceasta pagina. continuă pe Online Sport

LIVE Simona Halep in turul 2 la Wimbledon (dupa ora 16:00)

Simona Halep evolueaza joi in turul doi la Wimbledon contra chinezoaicei Saisai Zhang. Meciul va fi live text in aceasta pagina.

Asa am trait Simona Halep in turul 2 la Wimbledon

Simona Halep a evoluat joi in turul doi la Wimbledon contra chinezoaicei Saisai Zhang. Meciul a fost live text in aceasta pagina.

Wimbledon: Partida Simona Halep vs Saisai Zheng se va disputa joi, n jurul orei 16:00

Simona Halep 1 WTA) va evolua joi in turul al doilea de la Wimbledon, liderul mondial urmand sa o infrunte pe chinezoaica Saisai Zheng 126 WTA). Partida ar putea incepe in jurul orei 16:00 ora Romaniei) si va fi transmisa in direct pe Eurosport si LiveText pe HotNews. ro.

LOVITURA pentru SIMONA HALEP la Wimbledon! Specialistii au dat VERDICTUL! Din pacate...

Serena Williams 181 WTA) a devenit marea favorita a specialistilor dupa eliminarea Petrei Kvitova. Cu 7 titluri pe iarba de la Wimbledon, americanca a comentat surprizele din primele zile. Toata lumea.

LOVITURA pentru Simona HALEP la Wimbledon! A primit un VERDICT cumplit! Din pacate...

Marea campioana Chris Evert declara ca Serena Williams ar putea castiga anul acesta la Wimbledon, insa mai spune ca nu exista o favorita clara pentru turneul gazduit la All England Club. Este suprafata pe.

Simona Halep, declaratie dupa calificarea in turul trei la Wimbledon: Voi crede in sansa mea

Simona Halep s-a calificat, joi, in turul 3 la Wimbledon, dupa ce a invins-o pe Saisai Zheng, locul 126 WTA, scor de 7-5, 6-0. Romanca sustine ca se simte pregatita pentru meciul urmator, cu Su-Wei Hsieh din.

Simona Halep, in turul III la Wimbledon. Jucatoarea noastra a castigat 10 game-uri CONSECUTIVE in meciul cu chinezoaica Saisai Zheng!

Simona Halep 26 de ani, 1 WTA) s-a calificat, joi, in turul al treilea al turneului de la Wimbledon, dupa ce a trecut in doua seturi, cu scorul de 7-5, 6-0, de sportiva chineza Saisai Zheng 24 de ani, 126.

Simona Halep, in turul III la Wimbledon. Jucatoarea noastra a castigat 10 game-uri CONSECUTIVE in meciul cu chinezoaica Saisai Zheng! (VIDEO)

Simona Halep 26 de ani, 1 WTA) s-a calificat, joi, in turul al treilea al turneului de la Wimbledon, dupa ce a trecut in doua seturi, cu scorul de 7-5, 6-0, de sportiva chineza Saisai Zheng 24 de ani, 126.

Simona Halep incepe la Wimbledon cu un spank la Kurumi

Simona Halep a trecut fara emotii de primul tur de la Wimbledon, castigand cu 2-0 meciul contra japonezei Kurumi Nara.

LIVEText Simona Halep vs Saisai Zheng 5-5

Saisai Zheng 126 WTA, China, 1,70 metri) este sportiva pe care Simona Halep o intalneste in turul doi de la Wimbledon. Este a doua asiatica iesita in calea jucatoarei noastre la All England Club. Meciul de pe Court 1 este in direct pe Eurosport si LIVE Text pe HotNews. ro.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )