Libnet.ro
UNICEF

17:15

Lovitura pentru una dintre mai mari banci din Romania. A anulat ratele a zeci de mii de romani, iar dezastrul nu a intarziat sa vina

Playtech Playtech,
Lovitura pentru una dintre mai mari banci din Romania. A anulat ratele a zeci de mii de romani, iar dezastrul nu a intarziat sa vina

Bancile si-au prezentat bilanturile, iar unul dintre ele iese in evidenta. E vorba de cel al uneia dintre cele mai mari banci din Romania. BRD a anuntat ca profitul net i-a scazut cu o. continuă pe Playtech

Carlos Sainz, desemnat cel mai bun pilot din istoria WRC

Spaniolul Carlos Sainz, dublu campion al lumii, a fost ales drept cel mai bun pilot din istoria Camp.

Coronavirus in SUA: 1.015 decese in ultimele 24 de ore, cel mai redus bilant din ultima luna

Statele Unite au raportat luni 1. 015 de decese provocate de COVID-19 in ultimele 24 de ore, cel mai scazut bilant din ultima luna, conform datelor furnizate de Universitatea Johns Hopkins, transmite AFP, citata de Agerpres. SUA inregistreaza cel mai ridicat numar de persoane diagnosticate cu COVID-19, cu aproape 1. 2 milioane de cazuri raportate oficial.

Lovitura pentru companiile aeriene: ce a decis Comisia Europeana in cazul calatoriilor anulate

Companiile aeriene au primit o lovitura din partea Comisiei Europene. Executivul comunitar a luat in discutie si a venit cu o decizie legata de calatoriile anulate din cauza pandemiei de.

Pandemia a venit cu preturi mai mari la alimente: cat de grava este situatia in Europa

Daca ti s-a parut in ultimele luni ca ai platit mai multi bani pe cosul zilnic de cumparaturi, sa stii ca nu esti singur. Trendul scumpirilor la alimente proaspete, fructe, legume sau.

Studiu: Tulpina dominanta a pandemiei este una mult mai contagioasa, aparuta in februarie in Europa

Tulpina dominanta a coronavirusului a fost identificata de cercetatori. Din pacate este o variatie mult mai contagioasa decat cea initiala, din Wuhan, se arata intr-un studiu al Laboratorul National Los.

Cei mai mari actori romani, vernisati in TOUCHing, prima expozitie de fotografie de teatru virtuala din Romania

Pe 6 mai, de la ora 19:11, va avea loc vernisajul live al expozitiei de fotografie de teatru Touching, cu imagini realizate de Florin Ghioca, fotograful oficial al Teatrului National I. Caragiale din Bucuresti.

Fermier din Baragan, despre seceta similara cu cea din 1947: S-a uscat tot. Pierderile ar putea fi mai mari de 50%

Seceta extrema in Romania a parjolit zeci de mii de hectare de culturi agricole in sudul Romaniei. Chiar daca a plouat in ultimele 2 zile, fermierii spun ca nu se mai poate salva mare lucru. Precipitatiile sunt insuficiente.

Care este cel mai frumos gol din istoria Champions League, in viziunea France Football, si ce loc a ocupat Gheorghe Hagi in ierarhie (VIDEO)

Golul inscris de Gheorghe Hagi, in partida dintre Galatasaray Istanbul si AS Monaco din 12 septembrie 2000, s-a clasat pe locul al 19-lea in ierarhia pe care France Football a dedicat-o celor mai frumoase reusite.

Horoscop. Sfatul Arhanghelului Mihai pentru zodii 6 mai. Berbecii gasesc lumina, Capricornii sunt puternici

Horoscop. Iata pentru MIERCURI 6 MAI 2020 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina.

Horoscop. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 5 mai. Balantele trebuie sa-si faca timp, Capricornii se simt puternici

Horoscop. Iata pentru MARTI 5 MAI 2020 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )