Libnet.ro
UNICEF

17:30

Carlos Sainz, desemnat cel mai bun pilot din istoria WRC

România Liberă România Liberă,
Carlos Sainz, desemnat cel mai bun pilot din istoria WRC

Spaniolul Carlos Sainz, dublu campion al lumii, a fost ales drept cel mai bun pilot din istoria Camp. continuă pe România Liberă

Coronavirus in SUA: 1.015 decese in ultimele 24 de ore, cel mai redus bilant din ultima luna

Statele Unite au raportat luni 1. 015 de decese provocate de COVID-19 in ultimele 24 de ore, cel mai scazut bilant din ultima luna, conform datelor furnizate de Universitatea Johns Hopkins, transmite AFP, citata de Agerpres. SUA inregistreaza cel mai ridicat numar de persoane diagnosticate cu COVID-19, cu aproape 1. 2 milioane de cazuri raportate oficial.

eMAG reduceri. Masti de protectie la cel mai bun pret: 2,25 lei bucata

Coronavirus: Marea Britanie a depasit 32.000 de decese, cel mai grav bilant din Europa, potrivit statisticilor

Mai mult de 32. 000 de oameni au murit in Marea Britanie avand suspiciunea de COVID-19, cel mai sever bilant raportat pana acum in Europa, potrivit datelor publicate marti, transmite Reuters, potrivit Agerpres.

Andra, primul artist roman castigator al unui premiu Kids Choice Awards: Ei apreciaza cel mai mult autenticitatea

Andra este castigatoarea categoriei Cel mai iubit star din Romania, in cadrul galei Nickelodeons Kids Choice Awards 2020: Celebrate Together, un spectacol virtual care a avut loc pe 2 mai.

Pret surpriza pentru Dacia in Romania: cat muncesti ca sa-ti permiti cel mai ieftin model?

Dacia e o masina ieftina, mai ales Logan. Totusi, acum e si mai ieftina. Iar preturile sunt online, chiar pe site-ul producatorului. Surpriza e pentru romanii de rand. Spre final de.

Cel mai scump 1 Mai. Record de amenzi in 24 ore

Iesirea din casa fara un motiv intemeiat, de 1 Mai, i-a costat mult pe olteni, politistii raportand in ultimele 24 ore un cuantum total record al amenzilor .

Scenariul cel mai aproape de realitate despre reluarea Ligii 1

Dupa anuntul de luni al presedintelului Klaus Iohannis despre reluarea activiatilor sportive putem avansa o data cu privire la reluarea competitiei fotbalistice din Liga 1.

Topul celor mai valoroase companii din retail. Amazon ramane pe primul loc

Valoarea cumulata a principalelor 75 de branduri din retail la nivel global, conform clasamentului BrandZ, ajunge la 1. 5 trilioane de dolari. Amazon creste cu 32%, ajungand la 415 miliarde de dolari, si ramane cea mai valoroasa marca de retail din lume, detinand 27% din valoarea totala a brandurilor din Top 75. Alibaba si McDonalds au completat top 3.

Regizorul celui mai prost film din istorie, somat sa despagubeasca realizatorii unui documentar despre el VIDEO

Tommy Wiseau, regizorul The Room, considerat cel mai prost film din istoria cinematografiei, va trebui sa plateasca despagubiri in valoare de aproximativ 700. 000 de dolari realizatorilor unui documentar despre el si lungmetrajul sau, informeaza Variety.

MACRO NEWSLETTER 4 Mai 2020

Increderea in perspectivele economice ale zonei euro a scazut puternic in aprilie 2020, conform sondajului Comisiei Europene realizat la nivelul companiilor si consumatorilor. Indicele increderii pentru zona euro a scazut pana la 67, cel mai redus nivel din martie 2009, de la 94,2 in luna precedenta, iar indicele increderii pentru UE a scazut pana la 65,8 de la 94,6 in luna anterioara. Indicele increderii in economia Romaniei a scazut cu 34,3 puncte fata de luna precedenta, pana la 65,3 puncte. sursa: Comisia Europeana) .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )