Libnet.ro
UNICEF

06:30

LOVITURA DE TEATRU! Catalin Botezatu, despre iMPACAREA cu Bianca Dragusanu: Cea mai MARE dovada de DRAGOSTE

B1 B1,
LOVITURA DE TEATRU! Catalin Botezatu, despre iMPACAREA cu Bianca Dragusanu: Cea mai MARE dovada de DRAGOSTE

Catalin Botezatu a vorbit deschis despre o eventuala noua relatie cu Bianca Dragusanu. Nu se mai pune problema de o impacare dupa atatia ani. Fiecare are viata lui. Au fost multe femei la bratul meu. continuă pe B1

BIANCA DRAGUSANU s-a dat de gol in DIRECT! LOVITURA cumplita pentru VICTOR SLAV! Acum totul se leaga...

Dupa toate speculatiile privind relatia dintre cei doi, ba conform unor zvonuri recente s-ar fi certat si Tristan ar fi fost agresiv, Bianca Dragusanu si-a declarat astazi public dragostea pentru.

INCREDIBIL! Ce i-a facut Bianca Dragusanu Oanei Roman. Nu m-as fi asteptat NICIODATA la asa ceva!

Bianca Dragusanu si Oana Roman au avut un schimb dur de replici in 2015, dar au reusit sa ingroape securea razboiului Chiar Oana a vorbit despre un gest impresionant al Biancai. care a lasat-o.

BIANCA DRAGUSANU a facut marele ANUNT: Ce se intampla cu burtica VEDETEI! NOUL IUBIT este in al noualea cer! Avem IMAGINILE (VIDEO)

Cunoscuta prezentatoare TV Bianca Dragusanu si-a surprins fanii pe retelele de socializare unde a postat un film din timpul sedintelor de masaj anticelulitic. Vedeta si-a expus astfel formele de invidiat.

S-a terminat! BIANCA DRAGUSANU pleaca din Romania! Mesajul de ADIO catre fani

Bianca Dragusanu si-a anuntat fanii ca va pleca pentru o scurta perioada de timp din Romania! Vedeta va vizita in perioada urmatoare Italia. Stiti ca am vorbit de vreo 100 de ori de cat de datori ne.

Bianca Dragusanu, a iNCINS atmosfera! Cum s-a POZAT in asternuturi. E mai PROVOCATOARE ca niciodata (FOTO)

Bianca Dragusanu a incins atmosfera pe Internet, dupa ce s-a fotografiat in asternuturi, in cea mai provocatoare pozitie. imbracata intr-un body, vedeta a pozat intr-o ipostaza mai mult decat.

Tristan Tate, bomba momentului in showbiz: Bianca Dragusanu nu e iubita mea!

Noul iubitel alBiancai Dragusanu,Tristan Tate, a facut o dezvaluire care va soca pe toata lumea! Milionarul american sustine ca focoasa blondina nu este iubita lui. Tristan Tate.

Catalin Ivan, despre legile votate pe repede-nainte: Sunt facute doar in INTERESUL PERSONAL al lui Liviu Dragnea

Europarlamentarul Catalin Ivan continua sa faca acuzatii dure la adresa liderului PSD, Liviu Dragnea. Ivan sustine ca actualul Cod administrativ, aflat in dezbatere parlamentara, reprezinta o incercare a.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )