Libnet.ro
UNICEF

19:15

Bianca Dragusanu, a iNCINS atmosfera! Cum s-a POZAT in asternuturi. E mai PROVOCATOARE ca niciodata (FOTO)

B1 B1,
Bianca Dragusanu, a iNCINS atmosfera! Cum s-a POZAT in asternuturi. E mai PROVOCATOARE ca niciodata (FOTO)

Bianca Dragusanu a incins atmosfera pe Internet, dupa ce s-a fotografiat in asternuturi, in cea mai provocatoare pozitie. imbracata intr-un body, vedeta a pozat intr-o ipostaza mai mult decat. continuă pe B1

BIANCA DRAGUSANU a facut marele ANUNT: Ce se intampla cu burtica VEDETEI! NOUL IUBIT este in al noualea cer! Avem IMAGINILE (VIDEO)

Cunoscuta prezentatoare TV Bianca Dragusanu si-a surprins fanii pe retelele de socializare unde a postat un film din timpul sedintelor de masaj anticelulitic. Vedeta si-a expus astfel formele de invidiat.

S-a terminat! BIANCA DRAGUSANU pleaca din Romania! Mesajul de ADIO catre fani

Bianca Dragusanu si-a anuntat fanii ca va pleca pentru o scurta perioada de timp din Romania! Vedeta va vizita in perioada urmatoare Italia. Stiti ca am vorbit de vreo 100 de ori de cat de datori ne.

BIANCA DRAGUSANU s-a dat de gol in DIRECT! LOVITURA cumplita pentru VICTOR SLAV! Acum totul se leaga...

Dupa toate speculatiile privind relatia dintre cei doi, ba conform unor zvonuri recente s-ar fi certat si Tristan ar fi fost agresiv, Bianca Dragusanu si-a declarat astazi public dragostea pentru.

LOVITURA DE TEATRU! Catalin Botezatu, despre iMPACAREA cu Bianca Dragusanu: Cea mai MARE dovada de DRAGOSTE

Catalin Botezatu a vorbit deschis despre o eventuala noua relatie cu Bianca Dragusanu. Nu se mai pune problema de o impacare dupa atatia ani. Fiecare are viata lui. Au fost multe femei la bratul meu.

INCREDIBIL! Ce i-a facut Bianca Dragusanu Oanei Roman. Nu m-as fi asteptat NICIODATA la asa ceva!

Bianca Dragusanu si Oana Roman au avut un schimb dur de replici in 2015, dar au reusit sa ingroape securea razboiului Chiar Oana a vorbit despre un gest impresionant al Biancai. care a lasat-o.

Tristan Tate, bomba momentului in showbiz: Bianca Dragusanu nu e iubita mea!

Noul iubitel alBiancai Dragusanu,Tristan Tate, a facut o dezvaluire care va soca pe toata lumea! Milionarul american sustine ca focoasa blondina nu este iubita lui. Tristan Tate.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )