Libnet.ro
UNICEF

01:05

Lovitura de teatru in cazul adoptiei Sorinei. Cererea procurorului general a fost respinsa

Antena3 Antena3,
Lovitura de teatru in cazul adoptiei Sorinei. Cererea procurorului general a fost respinsa

Hotararea judecatoreasca de adoptie a Sorinei, fetita de 8 ani din Baia de Arama, ramane valabila. Curtea de Apel Craiova a respins cererea procurorului general Bogdan Licu, de suspendare a executarii. continuă pe Antena3

Cazul Sorina. Instanta a respins cererea procurorului general de suspendare a deciziei de adoptie a fetitei

Hotararea judecatoreasca de adoptie a Sorinei, fetita de 8 ani din Baia de Arama, ramane valabila. Curtea de Apel Craiova a respins vineri cererea procurorului general Bogdan Licu, de suspendare a executarii deciziei judecatoresti prin care fetita a fost adoptata de catre un cuplu de romani din SUA, a declarat pentru HotNews. ro avocata familiei care a adoptat-o pe copila.

Noi documente exclusive in cazul adoptiei Sorinei. Parintii adoptivi, acuzati ca taraganeaza cazul

Mihai Gadea a prezentat marti seara, la Antena 3, un document cu privire la actiunile familiei din Baia de Arama care s-au luptat pentru Sorina. Exista mai multe plangeri facute de femeia pe care Sorina o.

Cazul Sorina: Instanta A RESPINS cererea procurorului general de suspendare a deciziei de adoptie a fetitei. Bogdan Licu, ATACAT dur de familia Sacarin

UPDATE: Curtea de Apel Craiova a respins vineri cererea procurorului general Bogdan Licu, de suspendare a executarii deciziei judecatoresti prin care fetita a fost adoptata de catre un cuplu de romani din SUA, a.

Mama adoptiva a Sorinei, acuzatii la adresa procurorului general

Mama adoptiva a Sorinei lanseaza acuzatii grave la adresa procurorului general. Femeia il acuza pe procurorul general, Bogdan Licu,ca nu s-a autosesziat in momentul in care cereau sprijin la toate.

Atac dur al avocatelor familiei Sacarin la adresa procurorului general: Sa mai citeasca putin, sa nu ne jucam cu viata unui copil

Cele trei avocate ale familiei din SUA care a adoptat-o pe Sorina Sacarin au lansat acuzatii dure la adresa procurorului general Bogdan Licu si a Sectiei pentru investigarea infractiunilor din justitie. Nu e nevoie sa nenorocesti un copil pentru imagine publica.

Decizia Curtii de Apel Craiova in cazul Sorinei din Baia de Arama. Ce se intampla cu adoptia

Ultima decizie in cazul Sorinei, fetita din Baia de Arama care a fost adoptata de un cuplu de romani din Statele Unite ale Americii, vine de la Curtea de Apel Craiova. Judecatorii au decis ca adoptia Sorinei ramane valabila, dupa ce au respins cererea procurorului general al Romaniei, Bogdan Licu. Curtea de Apel Craiova a .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )