Libnet.ro
UNICEF

06:15

LOVITURA teribila pentru CRIMINALII care au socat Romania! Au fost condamnati pe viata pentru ASASINAREA unui politist

B1 B1,
LOVITURA teribila pentru CRIMINALII care au socat Romania! Au fost condamnati pe viata pentru ASASINAREA unui politist

Cei doi frati acuzati ca l-au omorat pe seful postului de Politie din Viseu de Jos, judetul Maramures, au fost condamnati astazi la inchisoare pe viata pentru crima cu premeditare, scrie. continuă pe B1

INCENDIAR! PSD si Dragnea pregatesc o lovitura TERIBILA pentru ROMANII din strainatate! Ce se va intampla cu banii care nu pot fi justificati

Senatorul PNL Florin Citu sustine Guvernul pregateste o lovitura teribila pentru romanii din strainatate. Potrivit demnitarului, cei care vor trimite bani in tara vor fi impozitati, daca nu pot justifica.

LOVITURA teribila pentru SIMONA HALEP la Roland Garros! Poate pierde LOCUL UNU mondial

Una dintre cele doua jucatoare care o pot da jos de pe primul loc WTA, Garbine Muguruza s-a calificat in sferturile turneului. Totul a avut loc dupa ce ucraineanca Lesia Turenko, locul 39 WTA, a abandonat in.

Transgaz a inceput constructia conductei care leaga Romania de Bulgaria, Ungaria si Austria

Transgaz anunta ca a demarat luni constructia conductei BRUA, care leaga Romania de Bulgaria, Ungaria si Austria, fiind considerat un proiect de interes national, respectiv Faza 1, potrivit unui comunicat de presa al Ministerului Economiei, noteaza.

Romani implicati in crima care socat Anglia. Ce face sora femeii ucise

Moartea unei romance din Londra a socat autoritatile britanice. Tanara de 28 de ani a fost ucisa chiar de iubitul ei, in apartamentul in care locuiau. Mama a doi copii si insarcinata cu al treilea,.

Premiu de 25.000 de euro pentru afacerile care recicleaza resurse

Startup-urile si antreprenorii care au dezvoltat un model de business in domeniul economiei circulare, bazate pe reciclare si reducerea deseurilor, pot castiga Green Alley Award si 25. 000 de euro daca se inscriu in competitiepana la data de 1 iulie 2018.

Proiect PSD: Munca n folosul comunitatii sau nchisoare pentru cei care nu si platesc amenzile

Persoanele care primesc amenzi si care nu le platesc in termen 90 de zile risca munca in folosul comunitatii si ulterior inchisoare, potrivit unui proiect inregistrat la Senat, in procedura de urgenta, de catre deputatul PSD, Neculai Iftimie, transmite Mediafax.

Subiectele zilei:Mai putina birocratie pentru cei care vor sa adopte un copil;Guvernul vrea sa subventioneze abonamentele la fitness si muzee; Alocatiile copiilor, nlocuite cu bonuri valorice

Comisia Europeana propune dublarea programului Erasmus pana la 30 de miliarde de euro in perioada 2021-27. Programul Erasmus, care permite deja unor milioane de tineri europeni sa studieze in strainatate, s-ar putea dubla pana la. De ce cred romanii in teoriile dacopate: Neavand performante majore in istorie, dacii sunt un bun cal de bataie pentru ca despre ei se pot broda multe legende. Regizorii documentarului.

ştiri de la B1

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )