Libnet.ro
UNICEF

19:30

LPF: Doua scenarii pentru repornirea Ligii 1

Online Sport Online Sport,
LPF: Doua scenarii pentru repornirea Ligii 1

Liga Profesionista de Fotbal a venit astazi cu doua date calendaristice pentru reluarea campionatului Romaniei, Liga 1. continuă pe Online Sport

Cele trei scenarii pentru epidemia din Romania. Cand ne poate lovi mai rau coronavirusul

Cele 49 de cazuri noi de infectii cu Covid-19 au adus numarul total al cazurilor in Romania la 217. Specialistii iau in calcul trei scenarii care ar putea sa se intample, in conditiile in care romanii nu se inghesuie sa respecte interdictia de a iesi din casa. Ce se poate intampla daca nu stam acasa .

Sectorul 4: Primele doua autospeciale pentru colectarea gunoiului de la persoanele aflate in carantina sau in izolare la domiciliu

Primaria Sectorului 4 actioneaza cu doua autospeciale pentru ridicarea deseurilor de la persoanele aflate in carantina sau in izolare la domiciliu din cauza coronavirusului in acest sector. Acestea au.

Scenarii pentru care trebuie sa fim pregatiti. Cand ne poate lovi cel mai rau pandemia

Numarul cazurilor confirmate cu noul coronavirus continua sa creasca, ajungand marti la 217, iar specialistii vorbesc de scenarii pesimiste asupra tarii noastre in contextul in care masurile de autoizolare nu sunt respectate.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1987 seconds )