Libnet.ro
UNICEF

17:15

Cele trei scenarii pentru epidemia din Romania. Cand ne poate lovi mai rau coronavirusul

Playtech Playtech,
Cele trei scenarii pentru epidemia din Romania. Cand ne poate lovi mai rau coronavirusul

Cele 49 de cazuri noi de infectii cu Covid-19 au adus numarul total al cazurilor in Romania la 217. Specialistii iau in calcul trei scenarii care ar putea sa se intample, in conditiile in care romanii nu se inghesuie sa respecte interdictia de a iesi din casa. Ce se poate intampla daca nu stam acasa . continuă pe Playtech

Top: cele mai ieftine masini electrice din Romania

Schimbarea incepe cu tine, spune o vorba de duh. Daca te-ai saturat de poluarea din oras, poti incepe sa arzi mai putin gaz, cumparandu-ti un autoturism hibrid sau chiar electric. Si statul te sustine cu p.

Trei scenarii pentru care trebuie sa fim pregatiti.Cand ne poate lovi cel mai rau pandemia

Numarul cazurilor confirmate cu noul coronavirus continua sa creasca, ajungand marti la 217, iar specialistii vorbesc de scenarii pesimiste asupra tarii noastre in contextul in care masurile de autoizolare nu sunt respectate.

Cum se desfasoara lectiile in singura scoala complet digitalizata din Romania

Inchiderea scolilor nu inseamna si suspendarea cursurilor. Genesis College, prima scoala privata acreditata din Romania, a mutat integral lectiile in mediul online, ca urmare a masurilor luate de autoritatile romane, pentru a preveni epidemia cu noul.

Ce se intampla cu scolile din Romania odata cu starea de urgenta

Intre 11 si 22 martie, scolile din Romania sunt inchise. A fost o decizie luata ca sa limiteze epidemia de coronavirus. Ministrul Educatiei a venit cu completari inainte de anuntul despre.

BNR va asigura fluxuri neintrerupte de numerar pentru toate operatiunile, inclusiv cele de lichiditati pentru bancomate Recomanda efectuarea online a platilor sau prin folosirea cardurilor

BNR a anuntat miercuri prin intermediul unui comunicat de presa ca va asigura toata lichiditatea necesara pentru ca sistemul de plati din Romania sa functioneze, iar bancile sa onoreze cererile venite din.

IN CAZ DE NEVOIE BNR va asigura bancilor numerar pentru lichiditatile din bancomate

Banca Nationala a Romaniei va asigura bancilor numerar inclusiv pentru lichiditatile din bancomate, in caz de nevoie, au anuntat, astazi, reprezentantii institutiei, subliniind: in cazul unei cereri crescute din partea populatiei, BNR va asigura bancilor fluxuri neintrerupte de numerar pentru toate operatiunile, inclusiv cele de lichiditati pentru bancomate.

Bibliotecile din Romania se muta in mediul online

Bibliotecile din Romania se muta in mediul online odata cu suspendarea programului cu publicul, din cauza pandemiei de coronavirus. in Craiova, angajatii Bibliotecii Judetene au gasit solutii atat pentru utilizatorii obisnuiti cat si pentru elevii care ar trebui sa sustina anul acesta examenele de capacitate si Bacalaureat.

Organizatia Patronala a Retailerilor din Romania cere inchiderea mall-urilor

Organizatia Patronala a Retailerilor din Romania - RORETAIL - cere declararea in mod oficial a pandemiei Covid-19 drept eveniment de forta majora pentru toti comerciantii romani, inchiderea imediata a centrelor comerciale de tip mall, cu exceptia magazinelor alimentare si a farmaciilor, precum si scutirea, amanarea, prorogarea sau reesalonarea platii taxelor si impozitelor aferente perioadei fara activitate.

UPDATE Cresteri importante in traficul de internet si telefonie din Romania din cauza epidemiei de COVID-19: Operatorii iau masuri, nu exclud blocajele si recomanda o utilizare rationala a resurselor

Cresteri importante ale traficului de internet si telefonie au inceput sa fie anuntate de toti marii operatori de comunicatii din Romania, care asigura insa ca au luat masuri pentru a asigura continuitatea serviciilor pe fondul cresterii traficului de date datorate izolarii la domiciliu a populatiei. Totusi, atat Orange cat si Telekom au recomandat miercuri ca utilizatorii sa aiba un consum rezonabil de tehnologie. Sunt asteptate audiente record la televiziunile de stiri si nu sunt excluse anumite blocaje in retele in zonele rezidentiale. Vodafone spune ca pentru serviciul Netflix a inregistrat o crestere de 40% a traficului in reteaua UPC. Vezi in articol primele date si estimari de trafic furnizate de Telekom, Orange, Vodafone si RCSRDS la solicitarea HotNews. ro.

Jurnalista din Romania, in carantina, dupa ce a luat interviu unui bolnav de coronavirus: Ma verifica zilnic!

O jurnalista din Romania se afla in carantina dupa ce, pe 11 martie, a luat un interviu unui barbat, diagnosticat mai apoi cu coronavirus. Acum, si-a impus un program incarcat acasa, pentru a trece mai usor peste perioada cu restrictii. Jurnalista din Romania, in carantina, dupa ce a luat interviu unui bolnav de coronavirus Este .

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )