Libnet.ro
UNICEF

08:00

LPF a realizat echipa ideala a celor mai promitatori tineri din Liga I

Adevărul Adevărul,
LPF a realizat echipa ideala a celor mai promitatori tineri din Liga I

O echipa ideala a celor mai tineri fotbalisti din primul esalon fotbalistic al tarii a fost realizata de revista oficiala a LPF. continuă pe Adevărul

VIDEO TOP 5 Intalniri de la Miami - Halep vs Konta, pe lista celor mai spectaculoase dispute

Editia din 2017 a turneului de la Miami a fost una extrem de spectaculoasa, Nick Kyrgios, Roger Federer, Rafael Nadal sau Johanna Konta fiind doar cativa dintre cei care au avut evolutii incantatoare in cadrul competitiei americane. Intalnirea dintre Johanna Konta si Simona Halep, din sferturile de finala de pe tabloul feminin de simplu, ocupa locul 4 intr-un top al celor mai frumoase 5 partide disputate la Miami, realizat de site-ul tennisworld.

Topul celor mai difuzate melodii pe radiourile romanesti VIDEO

Baietii de la Carlas Dreams domina topul de saptamana trecuta a celor mai difuzate melodii pe radiourile din Romania, single-ul care da titlul noului album al grupului fiind pe primul loc.

Cristina Neagu, singura romanca in carti pentru echipa ideala a Ligii Campionilor

Cristina Neagu Buducnost Podgorica), cea mai buna handbalista a lumii in 2016 a fost nominalizata in ancheta pentru desemnarea echipei ideale a Ligii Campionilor.

Liga Campionilor (f): Cristina Neagu si 4 jucatoare de la CSM Bucuresti candideaza pentru echipa ideala a competitiei

Cristina Neagu Buducnost Podgorica), cea mai buna handbalista a lumii in 2016, si patru jucatoare de la CSM Bucuresti, Majda Mehmedovic, Isabelle Gullden, Anastasia Lobaci si Carmen Martin, au fost nominalizate in ancheta pentru desemnarea echipei ideale a Ligii Campionilor la handbal feminin, informeaza Agerpres.

2 ani de Uber in Romania: descopera povestile celor mai activi utilizatori ai aplicatiei

Au trecut 2 ani de cand serviciul Uber a ajuns si in Romania. La inceput in Bucuresti, cu doar cateva mii de persoane care foloseau aplicatia, mai apoi in Cluj-Napoca, Brasov si Timisoara. Echipa Uber Romania, alaturi de soferii parteneri, a fost alaturi de peste 250. 000 de pasageri in toate drumurile lor: spre un interviu important, spre aeroport, birou, intalniri, sau pur si simplu in drum spre casa, dupa o zi grea.

eMAG reduceri. Topul celor mai atractive reduceri la electronice si electrocasnice

Sunt eMAG reduceri la laptopuri, telefoane, tablete, televizoare, aspiratoare, frigidere, masini de spalat sau cuptoare. Iata cateva dintre cele mai interesante oferte din aceasta perioada.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )