Libnet.ro
UNICEF

18:00

Lucas Pouille, semifinalist la Australian Open, spune ca i s-au oferit bani din Romnia pentru a truca meciuri

Hotnews Hotnews,
 Lucas Pouille, semifinalist la Australian Open, spune ca i s-au oferit bani din Romnia pentru a truca meciuri

Francezul Lucas Pouille 24 de ani, 17 ATP), semifinalist la proaspat incheiatul Australian Open 2019 0-6, 2-6, 2-6 cu Novak Djokovic), a dezvaluit ca i s-au oferit bani in Romania pentru a truca meciuri pentru pariuri sportive. continuă pe Hotnews

Lucas Pouille (semifinalist la Australian Open) spune ca a primit bani din Romnia pentru a truca meciuri

Francezul Lucas Pouille 24 de ani, 17 ATP), semifinalist la proaspat incheiatul Australian Open 2019 0-6, 2-6, 2-6 cu Novak Djokovic), a dezvaluit ca i s-au oferit bani in Romania pentru a truca meciuri pentru pariuri sportive.

Un semifinalist de la Australian Open arunca BOMBA despre MAFIA PARIURILOR din Romania: Mi-au oferit bani ca sa pierd meciuri! (FOTO)

Un mare jucator de tenis a facut dezvaluiri uluitoare despre mafia pariurilor din Romania. Este vorba de francezul Lucas Pouille 24 de ani, locul 17 ATP), semifinalist la editia de anul acesta de la Australian.

Reactia lui Djokovic dupa titlul de la Australian Open: Este extraordinar

Novak Djokovic a obtinut trofeul de la Australian Open dupa o finala dominata autoritar in fata lui Rafael Nadal si a ajuns la cota 15 titluri de Mare Slem in cariera.

Novak Djokovic il demoleaza pe Rafael Nadal in finala de la Australian Open

Finala masculina de la Australian Open s-a incheiat in putin peste doua ore cu victoria categorica a sarbului Novak Djokovic.

LIVE Novak Djokovic - Rafael Nadal, finala perfecta de la Australian Open (10:45)

Primii doi jucatori ai lumii, Novak Djokovic si Rafael Nadal, se vor infrunta, duminica, in finala de la Australian Open. Apasati aici pentru live video .

LIVE Novak Djokovic - Rafael Nadal, finala perfecta de la Australian Open

Primii doi jucatori ai lumii, Novak Djokovic si Rafael Nadal, se vor infrunta, duminica, in finala de la Australian Open. Apasati aici pentru live video .

Asa am trait Novak Djokovic - Rafael Nadal, finala perfecta de la Australian Open

Primii doi jucatori ai lumii, Novak Djokovic si Rafael Nadal, s-au infruntat duminica, in finala de la Australian Open. Apasati aici pentru live video .

Naomi Osaka e noua campioana de la Australian Open

Jucatoarea japoneza Naomi Osaka a cucerit, sambata, titlul la Australian Open dupa o finala de trei seturi disputata contra cehoaicei Petra Kvitova.

Moment amuzant la conferinta de presa de dupa finala de Australian Open: Replica lui Novak Djokovic a facut toata sala sa rada (VIDEO)

Dialogul dintre Novak Djokovic si un jurnalist de la conferinta de presa de dupa finala de Australian Open a facut toata sala sa rada. Felicitari Novak! Ok, sapte titluri de Australian Open, 15 de Grand.

Petra Kvitova o lauda pe Simona Halep. Ce a impresionat-o pe finalista de la Australian Open la jucatoarea noastra

Petra Kvitova a jucat finala de la Australian Open si a urcat pe locul doi mondial, dupa ce a fost invinsa de Naomi Osaka.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )