Libnet.ro
UNICEF

05:15

Asa am trait Novak Djokovic - Rafael Nadal, finala perfecta de la Australian Open

Online Sport Online Sport,
Asa am trait Novak Djokovic - Rafael Nadal, finala perfecta de la Australian Open

Primii doi jucatori ai lumii, Novak Djokovic si Rafael Nadal, s-au infruntat duminica, in finala de la Australian Open. Apasati aici pentru live video . continuă pe Online Sport

LIVE Novak Djokovic - Rafael Nadal, finala perfecta de la Australian Open (10:45)

Primii doi jucatori ai lumii, Novak Djokovic si Rafael Nadal, se vor infrunta, duminica, in finala de la Australian Open. Apasati aici pentru live video .

LIVE Novak Djokovic - Rafael Nadal, finala perfecta de la Australian Open

Primii doi jucatori ai lumii, Novak Djokovic si Rafael Nadal, se vor infrunta, duminica, in finala de la Australian Open. Apasati aici pentru live video .

La vremuri noi, tot ei - Novak Djokovic, Rafael Nadal, finala de vis de la Melbourne si nca un naufragiu contorizat de tnara generatie

Semifinalele de la Australian Open au fost parca trase la indigo, unii dintre cei mai talentati reprezentanti ai noii generatii n. r. Stefanos Tsitsipas si Lucas Pouille) naufragiind fara drept de apel in fata monstrilor Rafael Nadal si Novak Djokovic. Sigur, exista multi tineri jucatori talentati care vor scrie istorie mai devreme sau mai tarziu in sportul alb, insa senzatia este aceea ca parca asteapta sa iasa batranii la pensie pentru a putea exploda.

VIDEO Australian Open: Finala mult asteptata - Novak Djokovic vs Rafael Nadal / Srbul, n ultimul act dupa ce a facut instructie cu Lucas Pouille

Semifinala dintre Novak Djokovic si Lucas Pouille a semanat cu o disputa din runda inaugurala de la Australian Open, meci in care se intalnesc liderul mondial si un jucator venit din calificari. Lucas Pouille nu a reusit sa ii puna in niciun moment probleme sarbului, Nole defiland efectiv spre o finala de vis cu Rafael Nadal 6-0, 6-2, 6-2).

Australian Open: Rafael Nadal, n finala - Lectie de tenis cu Stefanos Tsitsipas; n asteptarea posibilului duel de vis cu Novak Djokovic

Rafael Nadal a fost o adevarata masina de jucat tenis contra promitatorului Stefanos Tstitsipas cel care il eliminase in optimi pe Roger Federer), spaniolul castigand de-o maniera categorica ceea ce se anunta o partida foarte interesanta: 6-2, 6-4, 6-0. Rafa ajunge pentru a cincea oara in finala de la Australian Open, Grand Slam pe care l-a castigat o singura data in cariera in 2009). Se actualizeaza.

VIDEO Australian Open: Rafael Nadal, n finala - Lectie de tenis cu Stefanos Tsitsipas; n asteptarea posibilului duel de vis cu Novak Djokovic

Rafael Nadal a fost o adevarata masina de jucat tenis contra promitatorului Stefanos Tsitsipas cel care il eliminase in optimi pe Roger Federer), spaniolul castigand de-o maniera categorica ceea ce se anunta o partida foarte interesanta: 6-2, 6-4, 6-0. Rafa ajunge pentru a cincea oara in finala de la Australian Open, Grand Slam pe care l-a castigat o singura data in cariera in 2009).

Asa am trait Rafael Nadal - Stefanos Tsitsipas in semifinale la Australian Open

Grecul care l-a invins pe Roger Federer in optimi a incercat fara succes repetarea surprizei si contra lui Rafael Nadal. Apasati aici pentru live video .

Novak Djokovic, nemilos cu Lucas Pouille in semifinale la Australian Open.

Al doilea loc in finala de la Australian Open 2019 a fost disputat intre sarbul Novak Djokovic si francezul Lucas Pouille. E un fel de a spune pentru ca in realitate Djokovic nu i-a acordat nicio sansa adversarului sau.

LIVE Novak Djokovic - Lucas Pouille in semifinale la Australian Open

Al doilea loc in finala de la Australian Open 2019 va fi disputat intre sarbul Novak Djokovic si francezul Lucas Pouille. Apasati aici pentru live video .

LIVE Novak Djokovic - Lucas Pouille in semifinale la Australian Open. Macel la Antipozi!

Al doilea loc in finala de la Australian Open 2019 va fi disputat intre sarbul Novak Djokovic si francezul Lucas Pouille. Apasati aici pentru live video .

ştiri de la Online Sport

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2198 seconds )