Libnet.ro
UNICEF

16:30

Lucian Bode, ministrul Transporturilor, la santierul podului peste Dunare: Avem un progres fizic evident in raport cu ce-am vazut pe 10 iunie (VIDEO)

B1 B1,
Lucian Bode, ministrul Transporturilor, la santierul podului peste Dunare: Avem un progres fizic evident in raport cu ce-am vazut pe 10 iunie (VIDEO)

Lucian Bode, ministrul Transporturilor, a vizitat vineri santierul podului suspendat peste Dunare, unde sustine ca s-a inregistrat un progres fizic evident in raport cu ce-am vazut pe 10 iuni. El a reiterat. continuă pe B1

Ministrul Transporturilor, anunt despre TAROM: E un sef la noua angajati! Clar ca este nevoie de o restructurare

Compania TAROM a fost grav afectata de pandemia de coronavirus, iar ministrul Transporturilor, Lucian Bode, anunta ca vor fi concedieri mai ales ca in cadrul companiei aeriene sunt foarte multe posturi de conducere. Totodata, Lucian Bode a precizat si faptul ca e nevoie de o uniformizare a flotei.

Ministrul Transporturilor promite 400 de kilometri de autostrada si drumuri expres in 2-3 ani

Pana la sfarsitul anului, Ministerul Transporturilor ar putea semna contractele de proiectare si executie pentru 400 de kilometri de autostrada si drumuri expres, a spus, vineri, ministrul Transporturilor, Lucian Bode. Avem finantarea pentru cei 407 kilometri. Intentionam sa fie gata in 2-3 ani, a precizat acesta.

MINISTRUL TRANSPORTURILOR: Conform studiului de fezabilitate, autostrada Brasov - Comarnic trecea prin curtea Palatului Cantacuzino si prin etajul 7 al unor imobile construite

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a declarat marti seara, la Digi24, ca traseul autostrazii Comarnic - Brasov trecea, conform studiului de fezabilitate, prin curtea Palatului Cantacuzino si prin etajul 7 al unor imobile construite, dupa ce acestea au primit autorizatii care nu ar fi trebuit date, transmite News. ro.

LUCIAN BODE: Pana la finele anului vom avea in lucru peste 250 de kilometri de autostrazi si drumuri expres

In Romania se lucreaza in acest moment pe 170 de kilometri de autostrazi si drumuri expres, iar Ministerul Transporturilor si-a propus ca pana la finele anului sa aiba santiere pe 250 de kilometri de autostrazi si drumuri expres.

Lucian Bode: Pana la finele anului vom avea in lucru peste 250 de kilometri de autostrazi

Ministerul Transporturilor si-a propus ca pana la finele anului sa aiba santiere pe 250 de kilometri.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )