Libnet.ro
UNICEF

21:15

LUCIAN BODE: Pana la finele anului vom avea in lucru peste 250 de kilometri de autostrazi si drumuri expres

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUCIAN BODE: Pana la finele anului vom avea in lucru peste 250 de kilometri de autostrazi si drumuri expres

In Romania se lucreaza in acest moment pe 170 de kilometri de autostrazi si drumuri expres, iar Ministerul Transporturilor si-a propus ca pana la finele anului sa aiba santiere pe 250 de kilometri de autostrazi si drumuri expres. continuă pe Ziarul Bursa

Lucian Bode: Pana la finele anului vom avea in lucru peste 250 de kilometri de autostrazi

Ministerul Transporturilor si-a propus ca pana la finele anului sa aiba santiere pe 250 de kilometri.

Romanii sunt optimisti si cred ca vom scapa de pandemie pana la finele anului

Dupa starea de urgenta, romanii au redevenit optimisti si cred ca vom scapa de pandemia de coronavirus pana la finele anului. 92% dintre ei au fost afectati intr-un fel sau altul de aceasta perioada si cred ca cele mai eficiente masuri antivirus sunt reprezentate de folosirea mastii de protectie si a gelurilor dezinfectante.

Lucian Bode, ministrul Transporturilor, la santierul podului peste Dunare: Avem un progres fizic evident in raport cu ce-am vazut pe 10 iunie (VIDEO)

Lucian Bode, ministrul Transporturilor, a vizitat vineri santierul podului suspendat peste Dunare, unde sustine ca s-a inregistrat un progres fizic evident in raport cu ce-am vazut pe 10 iuni. El a reiterat.

Plenul Senatului, organizat zilnic pana pe 15 iulie pentru proiectul de lege privind carantina si izolarea. Robert Cazanciuc: Sigur, asta nu inseamna ca vom avea sedinta in fiecare zi

Senatorul PSD Robert Cazanciuc, presedintele interimar al Senatului, a anuntat ca plenul Camerei superioare din Parlamentul Romaniei se va organiza, incepand de maine, in fiecare zi pana pe 15 iulie, pentru.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )