Libnet.ro
UNICEF

20:30

Lucian Bode: Romania trebuie sa devina cat mai curand membra a spatiului Schengen

B1 B1,
Lucian Bode: Romania trebuie sa devina cat mai curand membra a spatiului Schengen

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, sustine ca Romania trebuie sa beneficieze cat mai curand de drepturile pe care le are orice stat membru Schengen, asa cum a precizat pe contul sau de Facebook. continuă pe B1

LUCIAN BODE: Romania trebuie sa devina cat mai curand membra a spatiului Schenge

Romania trebuie beneficieze cat mai curand de drepturile pe care le are orice stat membru Schengen - este mesajul transmis astazi, la reuniunea Consiliului informal Justitie si Afaceri Interne, de ministrul Lucian Bode, care a solicitat accelerarea discutiilor in acest sens.

Romania trebuie sa intre cat mai curand in Schengen, spune ministrul de interne

Romania trebuie beneficieze cat mai curand de drepturile pe care le are orice stat membru Schengen, .

Presedintele Klaus Iohannis: incurajez Guvernul sa adopte cat mai curand Strategia nationala pentru prevenirea si combaterea antisemitismului, xenofobiei, radicalizarii si discursului instigator la ura

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a incurajat Guvernul sa adoptecat mai curand Strategia nationala pentru prevenirea si combaterea antisemitismului, xenofobiei, radicalizarii si discursului.

Lucian Bode, despre bugetul de la MAI: 56% din acest buget merge catre cheltuieli de personal si 20% catre pensii (VIDEO)

Ministrul de Interne, Lucian Bode a discutat marti seara, despre bugetul pe care ministerul il va avea locat, de aprixmativ 700 de milioane de euro, dar si despre sporurile pentru titlul de specialitate de clasa, ce.

A fost demis chiar azi dimineata. Lucian Bode a fost fara mila, nu a stat la discutii

Lucian Bode nu a mai stat deloc pe ganduri. Ce oficial si-a luat adio in aceasta dimineata de la functia sa? Iata anuntul pe care unii l-au prevazut! Demisie surpriza in aceasta dimineata. Lucian Bode, decizie taioasa Lucian Bode a anuntat in aceasta dimineata ca Radu Gavris a fost demis din functia de adjunct al .

Lucian Bode: Am semnat un ordin prin care mai multe structuri au fost trecute direct in coordonarea ministrului Internelor Printre acestea Corpul de Control al Ministrului si Directia Generala Anticoruptie (VIDEO)

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a anuntat ca marti a semnat un ordin prin care mai multe structuri din cadrul MAI au fost trecute in directa coordonare a ministrului. Astazi, am luat luat decizia.

Lucian Bode: Vreau sa eliminam problema imputernicitilor pe functii. Sunt decis sa dam drumul la concursuri, sa le organizam cat se poate de transparent. Nu voi fi spectator la ce se intampla in MAI (VIDEO)

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a declarat marti seara, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca isi doreste sa rezolve problema imputernicitilor pe functii din cadrul Ministerului si sa.

Ministrul Lucian Bode, dupa aparitia unor cazuri de infectare cu tuplina britanica de coronavirus in Romania: La acest moment, nu sunt prefigurate noi restrictii

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, spune ca autoritatile analizeaza posibilele efecte ale noilor tulpini de coronavirus insa, deocamdata, nu este luata in calcul varianta instituirii unor restrictii.

Lucian Bode: Daca Pfizer isi va relua contractul asumat la nivel european, sunt convins ca vom atinge obiectivul ca pana la sfarsitul lunii martie sa fie peste 2,4 milioane de romani vaccinati (VIDEO)

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a declarat marti seara in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca daca livrarile de vaccin PfizerBioNTech se vor face conform planificarii, Romania va putea sa.

Mai multe structuri din Ministerul de Interne coordonate de Bogdan Despescu trec in coordonarea lui Lucian Bode Explicatiile ministrului

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a anuntat ca a semnat un ordin prin care mai multe structuri din minister - intre care Corpul de Control, Directia de Audit, Directia Generala de Protectie Interna, Directia Generala Anticoruptie - au fost trecute in directa coordonare a ministrului. Aceste structuri erau coordonate de secretarul de stat responsabil cu ordinea publica, Bogdan Despescu. Decizia a fost luata in contextul scandalului legat de Radu Gavris si de patru procurori, depistati de politisti in restaurantul Hanul lui Manuc, seful Politiei din Centrul Vechi, Cristian Ghica, acuzand un filaj in acest caz.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )