Libnet.ro
UNICEF

19:45

Lucian Bode: S-au reluat zborurile interne. Ce spune despre transportul cu metroul

Antena3 Antena3,
Lucian Bode: S-au reluat zborurile interne. Ce spune despre transportul cu metroul

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a afirmat ca incepand de luni s-au reluat cursele aeriene interne, care nu au fost suspendate, ci reduse din cauza numarului redus numarului de calatori. Anul trecut media zilnica a pasagerilor pe toate aeroporturile din Romania a fost de 65. Astazi am transportat sub 2. 000, a declarat Bode. continuă pe Antena3

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode: Am dat drumul la primele zboruri spre Iasi, spre Cluj, spre Timisoara, spre Oradea

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a declarat luni seara ca zborurile interne au fost reluate, astfel, dupa ce au fost ridicate anumite restrictii, au fost transportati pe 20 de zboruri un numar de 1. 797 de pa.

LUCIAN BODE: Anul 2020 va fi anul autostrazii Sibiu-Pitesti

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a declarat vineri, la Sibiu, ca anul 2020 va fi unul al autostrazii Sibiu-Pitesti , el precizand ca la tronsonul 1 au inceput lucrarile, iar la sectiunea 5 a fost semnat contractul de proiectare si executie.

Marcel Vela raspunde la intrebarile cetatenilor. Ce spune despre deplasarile in afara localitatii si organizarea de nunti (VIDEO)

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a postat, vineri seara, pe pagina sa de Facebook, un material in care le multumeste romanilor pentru efortul depus in ultimele luni si face apel la responsailitate pentru ca batalia cu noul coronavirus nu a fost castigata. De asemenea, el a raspuns la cateva intrebari provenite de la cetateni si lamureste anumite prevederi ale starii de alerta. Vela a facut si un gest neasteptat: a sunat o femeie din Petrosani pentru a-i oferi raspunsul la intrebarea pe care i-o lasase ministrului. Femeia, care lucreaza de trei ani ca ingrijitoare in Germania, a vrut sa stie cand se va relua traficul international de persoane cu microbuzul si daca angajatele care revin din Germania trebuie sa mai stea in carantina institutionalizata.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )