Libnet.ro
UNICEF

15:30

Marcel Vela raspunde la intrebarile cetatenilor. Ce spune despre deplasarile in afara localitatii si organizarea de nunti (VIDEO)

Antena3 Antena3,
Marcel Vela raspunde la intrebarile cetatenilor. Ce spune despre deplasarile in afara localitatii si organizarea de nunti (VIDEO)

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a postat, vineri seara, pe pagina sa de Facebook, un material in care le multumeste romanilor pentru efortul depus in ultimele luni si face apel la responsailitate pentru ca batalia cu noul coronavirus nu a fost castigata. De asemenea, el a raspuns la cateva intrebari provenite de la cetateni si lamureste anumite prevederi ale starii de alerta. Vela a facut si un gest neasteptat: a sunat o femeie din Petrosani pentru a-i oferi raspunsul la intrebarea pe care i-o lasase ministrului. Femeia, care lucreaza de trei ani ca ingrijitoare in Germania, a vrut sa stie cand se va relua traficul international de persoane cu microbuzul si daca angajatele care revin din Germania trebuie sa mai stea in carantina institutionalizata. continuă pe Antena3

Marcel Vela, despre declaratia sa care a starnit controverse: Se opteaza pentru senzational Am avut in vedere un cetatean infectat

Ministrul de Interne Marcel Vela explica pe pagina sa de Facebook ca nu va fi luat nimeni cu izoleta de la gura metroului atunci cand stranuta, iar raspunsul lui dat in emisiunea lui George Buhnici a avut in vedere o persoana infectata cu Covid-19 si care ar incerca sa imbolnaveasca in mod intentionat alte persoane. Vela considera ca nu a gresit si ca o parte a presei prefera senzationalul. Opinie: Despre responsabilitatea cetatenilor, dar si a autoritatilor, dupa 15 mai. O declaratie ciudata a ministrului Vela .

Marcel Vela: Nu o sa existe izolete care sa-i astepte la iesirile din metrou pe cetatenii care au stranutat

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a facut cateva precizari, in urma unui interviu despre care spune ca a fost interpretat gresit de catre mass-media. Este suficient ca un site de stiri sa preia cuvinte scoase din context, ca mai apoi stirea sa circule si sa se rostogoleasca. Da, recunosc ca acum ma afecteaza direct si personal, insa, de fapt, cei mai afectati sunt cetatenii. , sustine Vela.

Marcel Vela, despre parasirea localitatii dupa 15 mai: Nu am niciun motiv sa ma indoiesc de ce spun romanii

Marcel Vela, ministrul de Interne, a declarat la Antena 3 ca, incepand cu data de 15 mai, romanii vor putea parasi localitatea de domiciliu doar cu declaratie pe proprie raspundere.

Marcel Vela explica declaratia daca nu are masca si stranuta, poate avea dosar: Era discutia despre un infectat

Cum isi explica Marcel Vela declaratia daca nu are masca si stranuta, poate avea dosar.

Marcel Vela: Sunati la 112 daca cineva nu are masca si stranuta

Marcel Vela a discutat luni seara pe canalul de Youtube al lui George Buhnici despre noile masuri care se vor lua dupa marea relaxare, in Romania. Ministrul de Interne a venit cu o declaratia destul de controversata in ceea ce priveste oamenii depistati fara masca de protectie.

MARCEL VELA: Stare de alerta la nivel national pe 30 de zile

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anuntat, joi seara, ca starea de alerta se decreteaza la nivel national pentru 30 de zile.

Marcel Vela a primit replica la stranutul penal: Ma, Vela Vuvuzela, vreti putere? Va facem campanie cu incompetenta voastra

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a ajuns tinta ironiilor pe Facebook, dupa declaratiile sale contradictorii facute in ultima perioada.

Marcel Vela: Batalia cu noul coronavirus nu a fost castigata. Momentul victoriei este mai aproape sau mai departe, in functie de fiecare dintre noi (VIDEO)

Ministrul de Interne a tinut sa le multumeasca din nou romanilor pentru modul in care s-au comportat de la debutul epidemiei de coronavirus. Marcel Vela a repetat ca batalia cu acest dusman nu este.

Purtam sau nu masca - dialogul intre Marcel Vela, Nelu Tataru si Raed Arafat, surprins de microfoane

Inainte de conferinta in care aveau sa fie prezentate masurilor ce trebuie respectate de catre cetateni in perioada starii de alerta, Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta si Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne, au avut un dialog savuros referitor la purtarea mastii de protectie in timpul anuntului, dat fiind ca in sala erau prezenti doar fotoreporteri aflati la distanta.

Marcel Vela, Nelu Tataru si Raed Arafat, anunturi de ultima ora

La sediul MAI au loc declaratii de presa, in urma sedintei CNSU, sustinute de ministrul Afacerilor Interne, Ion Marcel Vela, ministrul Sanatatii, Nelu Tataru si secretarul de stat in Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2391 seconds )