Libnet.ro
UNICEF

14:45

LUCIAN BODE: Situatia este foarte grava in tot ceea ce inseamna industrie de transport aerian din Europa

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUCIAN BODE: Situatia este foarte grava in tot ceea ce inseamna industrie de transport aerian din Europa

Ministrul Transpoturilor, Lucian Bode anunta ca traficul aerian din Europaa scazut in acastp perioada cu 90 - 95%, fiind afectate toate companiile. continuă pe Ziarul Bursa

Lucian Bode: Situatia este foarte grava in transportul aerian. 64 milioane de euro, credit pentru TAROM

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a declarat, marti, ca situatia este foarte grava in tot ce inseamna industrie de transport aerian din Europa, iar, in contextul pandemiei de coronavirus si al izolarii st.

Lucian Bode: Situatia este foarte grava in tot ceea ce inseamna industrie de transport aerian din Europa

Ministrul Transpoturilor, Lucian Bode anunta ca traficul aerian din Europaa scazut in acastp perioada cu 90 95%, fiind afectate toate companiile. in aceste conditii, ministurl anunta credite cu garantii de stat in valoare de 64 milioane de euro pentru TAROM si 60 de milioane pentru Blue Air.

LUCIAN BODE: Niciun santier pe infrastructura de transport nu a fost inchis in perioada de pandemie

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a declarat, astazi, la Focsani, ca niciun santier pe infrastructura de transport nu a fost inchis in perioada pandemiei.

Klaus Iohannis: Situatia este extrem de grava. E un moment critic

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca joi va avea o intalnire cu ministrul de Interne, Marcel Vela, si cu seful DSU, Raed Arafat, pentru a evalua situatia legata de pandemie, in contextul in care s-a ajuns la 1. 200 de cazuri de infectare zilnic. Situatia este extrem de grava si trebuie sa fim constienti de necesitatea imperativa a tinerii sub control a pandemiei, a afirmat Iohannis.

Mesaj sfasietor de pe patul de spital: Va spun, nu veniti aici, nu luati virusul! Domnule, este foarte, foarte rau!

Un mesaj al unei femei bolnave de coronavirus a aparut recent pe o retea sociala. Acesta povesteste ce inseamna sa stai in spital infectat cu acest virus, alaturi de alte zeci de persoane bolnave. Sa stai izolat in spital, intr-un salon cu opt paturi, in sauna, cu atat de multi necunoscuti cu privirile mereu intrebatoare, in vremuri de COVID-19, sa nu stii la ce sa te astepti, cred ca este cel mai apasator sentiment trait vreodata, scrie femeia.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )