Libnet.ro
UNICEF

13:15

Ruxandra Dragomir, la RFI: Simona Halep poate castiga Roland Garros; e o inspiratie pentru foarte multi sportivi

Hotnews Hotnews,
 Ruxandra Dragomir, la RFI: Simona Halep poate castiga Roland Garros; e o inspiratie pentru foarte multi sportivi

Simona Halep poate castiga sambata turneul de la Roland Garros. O spune, la RFI, fostul presedinte al Federatiei Romane de Tenis Ruxandra Dragomir. Ea crede ca Halep isi poate lua revansa in fata Mariei Sarapova, dupa ce rusoaica a invins-o in ultimul act la turneul de la Madrid. Dragomir apreciaza ca Halep poate fi o inspiratie pentru foarte multi sportivi. continuă pe Hotnews

Kuznetsova admite cu o jumatate de gura ca Halep poate castiga Roland Garros

Svetlana Kuznetsova a facut miercuri seara o caracterizare a jocului Simonei Halep, dupa ce jucatoarea noastra a invins-o fara drept de apel. Ea a recunoscut, chiar si cu jumatate de gura, ca Halep poate fi o pretendenta la titlu.

Simona Halep e in finala la Roland Garros! Ce performanta incredibila a egalat romanca dupa 34 de ani

Simona Halep a reusit sa se califice in finala French Open, dupa victoria in doua seturi cu Andrea Petkovic din Germania.

Simona Halep merge in semifinale la Roland Garros. Petkovic, obstacolul spre finala, meciul e azi

Simona Halep a realizat un meci incantator, miercuri dupa-amiaza, contra rusoaicei Svetlana Kuznetsova, 6-2 6-2, si s-a calificat in semifianale la Roland Garros. Ea se afla in premiera in semifinalele unui turneu de Mare Slem. De 17 ani, nici o jucatare din Romania nu s-a mai aflat intre primele patru la un turneu de un asemenea nivel. In semifinale, care se joaca la o zi distanta - joi, dupa ora 17:00, Halep o intalneste pe Andrea Petkovic, ultimul obstacol spre finala asteptata cu Maria Sharapova. O finala care se va disputa sambata si pe care o asteptam cu sufletul la gura, pentru ca Halep se poate califica si poate bate. In cazul in care face pasul in finala, Halep devine locul 3 WTA, asa cum v-am anuntat in premiera inca de acum doua saptamani.

Simona Halep merge in semifinale la Roland Garros. Petkovic, obstacolul spre finala, meciul e joi

Simona Halep a realizat un meci incantator, miercuri dupa-amiaza, contra rusoaicei Svetlana Kuznetsova, 6-2 6-2, si s-a calificat in semifianale la Roland Garros. Ea se afla in premiera in semifinalele unui turneu de Mare Slem. De 17 ani, nici o jucatare din Romania nu s-a mai aflat intre primele patru la un turneu de un asemenea nivel. In semifinale, care se joaca la o zi distanta - joi, Halep o intalneste pe Andrea Petkovic, ultimul obstacol spre finala asteptata cu Maria Sharapova. O finala care se va disputa sambata si pe care o asteptam cu sufletul la gura, pentru ca Halep se poate califica si poate bate.

Simona Halep, calificata in finala de la Roland Garros

Simona Halep s-a calificat in finala de la Roland Garros, dupa victoria in doua seturi, 6 - 2, 7 - 6, in fata nemtoaicei Andrea Petkovici. Pentru Simona, a patra favorita a turneului, este prima finala de .

Partida Simona Halep - Svetlana Kuznetova de la Roland Garros a fost reprogramata pentru ora 17:30 din cauza ploii

Sansa Simonei Halep de a se califica in premiera in semifinalele de la Roland Garros este reprogramata de organizatorii French Open. Parisul se confrunta miercuri cu ploi, iar partida dintre Simona Halep si.

Si francezii sunt alaturi de Simona Halep, in marea confruntare de la Roland Garros

Si francezii sunt alaturi de Simona Halep, in marea confruntare din finala de la Roland Garros de maine. Cu totii spera ca jucatoarea sa rescrie succesul lui Ilie Nastase de acum 41 de ani. Este o.

Simona Halep, in premiera in semifinale de la Roland Garros

Simona Halep, a patra jucatoare de tenis a lumii, s-a calificat pentru prima data intr-o semifinala la un turneu de Mare and Slem, azi, la Roland Garros, invingand-o in doua seturi, 6-2, 6-2) pe rusoaica Svetlana Kuzne and tova, cap de serie nr. 27, intr-o ora and si 18 minute de joc, potrivit surselor din presa.

Simona Halep, calificata in semifinalele Roland Garros: Romanca a reusit cea mai buna performanta din intreaga sa cariera

Tenismena Simona Halep a invins-o, miercuri, pe rusoaica Svetlana Kuznetova, in sferturile turneului Roland Garros, obtinand astfel cea mai buna clasare din intreaga sa cariera la un turneu de Grand Slam.

Simona Halep e in finala la Roland Garros si devine numarul 3 mondial. Prima jucatoare dupa 7 ani care ajunge in finala fara sa piarda vreun set! Finala: sambata, ora 16:00

Simona Halep a reusit o performanta uriasa si s-a calificat joi in finala de la Roland Garros, acolo unde poate deveni cu adevarat uriasa in cazul in care o va bate pe Maria Sharapova da, la fel ca si pana acum, in doua seturi). Jucatoarea noastra va disputa, sambata de la ora 16:00, finala turneului si se afla pentru prima oara in cariera intr-o asemenea faza la un Mare Slem. Calificarea in ultimul act la French Open a dus-o pe locul 3 mondial, asa cum v-am anuntat in premiera de acum doua saptamani, atunci cand totul parea doar o nebunie. Halep si-a asigurat un cec de 825. 000 de euro pentru calificarea in finala, iar daca va castiga turneul va primi 1,65 milioane de euro. Meciul continua pe Forum, acolo unde s-au scris peste 1. 200 de mesaje doar pe turneul de fete de la Roland Garros.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2296 seconds )