Libnet.ro
UNICEF

15:45

Lucian Onea, seful DNA Ploiesti, despre acuzatiile aduse de Vlad Cosma: Niciodata nu au fost falsificate probe in dosare / Exista un santaj asupra noastra de aproximativ doua luni

Hotnews Hotnews,
 Lucian Onea, seful DNA Ploiesti, despre acuzatiile aduse de Vlad Cosma: Niciodata nu au fost falsificate probe in dosare / Exista un santaj asupra noastra de aproximativ doua luni

Lucian Onea, seful DNA Ploiesti, a declarat luni intr-o conferinta de presa ca niciodata nu au fost falsificate probe in dosare, sustinand ca Vlad Cosma si apropiatii acestuia exercita de aproximativ doua luni un santaj asupra procurorilor pentru a influenta instanta in procesul de coruptie in care e judecat. continuă pe Hotnews

Lucian Onea, seful DNA Ploiesti, despre acuzatiile aduse de Vlad Cozma: Niciodata nu au fost falsificate probe in dosare / Exista un santaj asupra noastra de aproximativ doua luni

Lucian Onea, seful DNA, a declarat luni intr-o conferinta de presa ca niciodata nu au fost falsificate probe in dosare, sustinand ca Vlad Cozma si apropiatii acestuia exercita de aproximativ doua luni un santaj asupra procurorilor pentru a influenta instanta in procesul de coruptie in care e judecat. In curs de actualizare.

Seful DNA Ploiesti, dezvaluire incredibila in scandalul momentului. Lucian Onea nu exclude ca vocea din acele inregistrarisa fie chiar a lui

Seful DNA Ploiesti arunca bomba in scandalul dezvaluirilor facute de deputatul Vlad Cosma. Lucian Onea nu exclude posibilitatea ca vocea din acele inregistrari halucinante sa fie chiar a lui. Onea mai spune.

Seful DNA Ploiesti arunca BOMBA in scandalul momentului: E posibil sa fie VOCEA MEA in inregistrari. Am respectat intotdeauna legea. Nu vom ceda presiunilor (VIDEO)

Seful DNA Ploiesti, Lucian Onea, da explicatii dupa dezvaluirile facute de fostul deputat Vlad Cosma si de omul de afaceri, Sebastian Ghita. Lucian Onea sustine ca este posibil sa fie vocea lui in.

Seful DNA Ploiesti, Lucian Onea: Nu au existat metode ilegale de investigare

Lucian Onea, procurorul-sef al DNA Ploiesti, a anuntat o conferinta de presa in care va vorbi despre subiectul interceptarilor facute in sediul institutiei de catre Vlad Cosma.

EXCLUSIV. Dovada ca seful DNA Ploiesti a falsificat probe

Fostul deputat PSD, Vlad Cosma, sustine ca procurorul DNA Ploiesti Onea i-ar fi cerut sa modifice documente, probe care ar fi fost folosite ulterior in dosarul lui Sebastian Ghita. Aceste probe false au fost.

Ludovic Orban despre acuzatiile aduse DNA: Nu trebuie sa fie subiectul unor dezbateri politice, exista CSM, Inspectie Judiciara, ministrul Justitiei. Visul de aur al coruptilor din PSD este sa nu mai existe doamna Kovesi

Liderul PNL, Ludovic Orban, a comentat acuzatiile aduse DNA in urma inregistrarilor prezentate de catre deputatul Vlad Cosma, spunand ca acestea nu ar trebui sa fie subiectul unor dezbateri politice, in conditiile in care exista institutii ale statului care trebuie sa verifice veridicitatea acestor informatii si sa decida in consecinta. El a adaugat ca visul de aur al coruptilor din PSD este sa nu mai existe doamna Kovesi sau alt procuror care sa continue lupta anticoruptie, potrivit News. ro.

Salariul impresionant al sefului de la DNA Ploiesti. Cat castiga Lucian Onea

DNA Ploiesti este in centrul unui nou scandal, unde actorii principali sunt seful DNA Ploiesti, Lucian Onea, precum si vestitul procuror Mircea Negulescu, Potrivit ultimei declaratii de avere, Onea detine,.

Un fost deputat PSD sustine ca procurori ai DNA Ploiesti l-au pus sa falsifice probe

Vlad Cosma, fost deputat PSD, sustine ca procurorul Onea Lucian de la DNA Ploiesti i-ar fi cerut sa modifice documente, probe care ar fi fost folosite ulterior in dosarul lui Sebastian Ghita. De precizat este.

Acuzatiile aduse DNA nu trebuie sa fie subiectul unor dezbateri politice, pentru asta exista CSM si Inspectie Judiciara

Liderul PNL, Ludovic Orban, a comentat acuzatiile aduse DNA in urma inregistrarilor prezentate de catre deputatul Vlad Cosma, spunand ca nu ar trebui sa fie subiectul unor dezbateri politice, existand institutii ale statului care trebuie sa verifice veridicitatea acestor informatii si sa decida in consecinta.

DNA si Kovesi reactioneaza la acuzatiile aduse de Vlad Cosma si Mihaiela Iorga

Directia Nationala Anticoruptie DNA) respinge veridicitatea declaratiilor fostului deputat Vlad Cosma, care a acuzat institutia ca fabrica dosare si a prezentat inregistrari ale unor discutii pe care le-ar fi avut cu procurorii Mircea Negulescu si.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )