Libnet.ro
UNICEF

00:07

Seful DNA Ploiesti, dezvaluire incredibila in scandalul momentului. Lucian Onea nu exclude ca vocea din acele inregistrarisa fie chiar a lui

Antena3 Antena3,
Seful DNA Ploiesti, dezvaluire incredibila in scandalul momentului. Lucian Onea nu exclude ca vocea din acele inregistrarisa fie chiar a lui

Seful DNA Ploiesti arunca bomba in scandalul dezvaluirilor facute de deputatul Vlad Cosma. Lucian Onea nu exclude posibilitatea ca vocea din acele inregistrari halucinante sa fie chiar a lui. Onea mai spune. continuă pe Antena3

Seful DNA Ploiesti arunca BOMBA in scandalul momentului: E posibil sa fie VOCEA MEA in inregistrari. Am respectat intotdeauna legea. Nu vom ceda presiunilor (VIDEO)

Seful DNA Ploiesti, Lucian Onea, da explicatii dupa dezvaluirile facute de fostul deputat Vlad Cosma si de omul de afaceri, Sebastian Ghita. Lucian Onea sustine ca este posibil sa fie vocea lui in.

Lucian Onea, seful DNA Ploiesti, despre acuzatiile aduse de Vlad Cosma: Niciodata nu au fost falsificate probe in dosare / Exista un santaj asupra noastra de aproximativ doua luni

Lucian Onea, seful DNA Ploiesti, a declarat luni intr-o conferinta de presa ca niciodata nu au fost falsificate probe in dosare, sustinand ca Vlad Cosma si apropiatii acestuia exercita de aproximativ doua luni un santaj asupra procurorilor pentru a influenta instanta in procesul de coruptie in care e judecat.

Seful DNA Ploiesti, Lucian Onea: Nu au existat metode ilegale de investigare

Lucian Onea, procurorul-sef al DNA Ploiesti, a anuntat o conferinta de presa in care va vorbi despre subiectul interceptarilor facute in sediul institutiei de catre Vlad Cosma.

Lucian Onea, seful DNA Ploiesti, despre acuzatiile aduse de Vlad Cozma: Niciodata nu au fost falsificate probe in dosare / Exista un santaj asupra noastra de aproximativ doua luni

Lucian Onea, seful DNA, a declarat luni intr-o conferinta de presa ca niciodata nu au fost falsificate probe in dosare, sustinand ca Vlad Cozma si apropiatii acestuia exercita de aproximativ doua luni un santaj asupra procurorilor pentru a influenta instanta in procesul de coruptie in care e judecat. In curs de actualizare.

EXCLUSIV. Dovada ca seful DNA Ploiesti a falsificat probe

Fostul deputat PSD, Vlad Cosma, sustine ca procurorul DNA Ploiesti Onea i-ar fi cerut sa modifice documente, probe care ar fi fost folosite ulterior in dosarul lui Sebastian Ghita. Aceste probe false au fost.

Salariul impresionant al sefului de la DNA Ploiesti. Cat castiga Lucian Onea

DNA Ploiesti este in centrul unui nou scandal, unde actorii principali sunt seful DNA Ploiesti, Lucian Onea, precum si vestitul procuror Mircea Negulescu, Potrivit ultimei declaratii de avere, Onea detine,.

SCANDALUL MOMENTULUI: Cum a reusit Vlad Cosma SA FENTEZE controlul de la DNA si SA iNREGISTREZE DISCUTIILE cu procurorii

Fostul deputat PSD Vlad Cosma, fiul fostului presedinte al Consiliului Judetean Prahova, i-a inregistrat pe procurorii DNA Ploiesti, chiar in sediul institutiei, avand asupra lui un dispozitiv de ultima.

Un fost deputat PSD sustine ca procurori ai DNA Ploiesti l-au pus sa falsifice probe

Vlad Cosma, fost deputat PSD, sustine ca procurorul Onea Lucian de la DNA Ploiesti i-ar fi cerut sa modifice documente, probe care ar fi fost folosite ulterior in dosarul lui Sebastian Ghita. De precizat este.

Vlad Cosma este citat la DNA Ploiesti intr-un nou dosar. Fostul deputat ar fi plecat din Romania

Vlad Cosma este citat marti, 13 februarie, la DNA Ploiesti, intr-un dosar instrumentat de procurorii de la Ploiesti. Surse apropiate fostului deputat sustin ca acesta nu s-ar afla in tara.

Andreea Cosma denunta distrugerea unor probe: Mai multi martori au fost chemati la DNA Ploiesti

Deputata Andreea Cosma, sora lui Vlad Cosma, cel care a facut publice duminica seara inregistari de la DNA cu fabricarea si plantarea de probe false in dosare, solicita procurorului general si Inspectiei Judiciare sa intervine pentru a preveni distrugerea probelor la DNA Ploiesti. Potrivit acesteia, mai multi martori protejati au fost chemati deja la DNA, imediat dupa inregistrarile de duminica seara.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2739 seconds )