Libnet.ro
UNICEF

07:00

Lucian Pintilie, inmormantat cu onoruri militare la Cimitirul Bellu

B1 B1,
Lucian Pintilie, inmormantat cu onoruri militare la Cimitirul Bellu

Lucian Pintilie a fost inmormantat, sambata, cu onoruri militare, la Cimitirul Bellu, dupa o ceremonie la care au participat familia, prietenii, personalitati din lumea teatrala si a filmului precum. continuă pe B1

Victor Rebengiuc, la inmormantarea lui Pintilie: La revedere, Lucian!. Regizorul a fost inmormantat cu onoruri militare la Cimitirul Bellu

Lucian Pintilie a fost inmormantat, sambata, la Cimitirul Bellu Ortodox, dupa o ceremonie la care au participat familia, prietenii, personalitati din lumea teatrala si a filmului: Marie-France Ionesco, Victor Rebengiuc, Andrei Serban, Ion Caramitru, Mariana Mihut, George Mihaita, Stere Gulea. De asemenea, au fost prezenti regizorii Cristi Puiu, Cristian Mungiu, Corneliu Porumboiu,Tudor Giurgiu.

Victor Rebengiuc, la inmormantarea lui Lucian Pintilie: La revedere, Lucian!. Regizorul a fost inmormantat cu onorori militare la Cimitirul Bellu

Lucian Pintilie a fost inmormantat, sambata, la Cimitirul Bellu Ortodox, dupa o ceremonie la care au participat familia, prietenii, personalitati din lumea teatrala si a filmului: Marie-France Ionesco, Victor Rebengiuc, Andrei Serban, Ion Caramitru, Mariana Mihut, George Mihaita, Stere Gulea. De asemenea, au fost prezenti regizorii noului va, Cristi Puiu, Cristian Mungiu, Corneliu Porumboiu,Tudor Giurgiu.

Lucian Pintilie a fost nmormntat cu onoruri militare la Cimitirul Bellu Ortodox

Lucian Pintilie a fost inmormantat cu onoruri militare, sambata, la Cimitirul Bellu Ortodox, aproximativ 100 de persoane fiind prezente la ceremonialul funerar pentru a-i aduce un ultim omagiu, relateaza Agerpres.

Cristian Topescua fost inmormantat cu onoruri militare la Cimitirul Ghencea Militar

Un ultim onor i-a fost adus jurnalistului si comentatorului sportiv Cristian Topescu, vineri, la Cimitirul Ghencea Militar, la ceremonia de inmormantare, cand s-au tras trei salve de pusca.

Regizorul Lucian Pintilie va fi inmormantat sambata, la Cimitirul Bellu

Regizorul Lucian Pintilie va fi inmormantat sambata, la ora 12,00, la Cimitirul Bellu Ortodox. Sicriul cu trupul neinsufletit al regizorului a fost depus vineri in foaierul Salii Liviu Ciulei a.

Regizorul Lucian Pintilie va fi inmormantat sambata, la Cimitirul Bellu

Regizorul Lucian Pintilie va fi inmormantat sambata, la ora 12,00, la Cimitirul Bellu Ortodox, informeaza site-ul UNITER. UNITER isi exprima tristetea la plecarea Maestrului Lucian Pintilie si.

Cristian Topescu a fost inmormantat cu onoruri militare

Cristian Topescu va fi inmormantat astazi cu onoruri militare. Ceremonia va avea loc la ora 11:00, la Cimitirul Ghencea Militar. Personalitati ale sportului romanesc vin sa isi ia adio de la cel care le-a.

Cristian Topescu va fi inmormantat astazi cu onoruri militare. Unde va avea loc ceremonia

Cristian Topescu va fi inmormantat astazi cu onoruri militare. Ceremonia va avea loc la ora 11:00, la Cimitirul Ghencea Militar. Personalitati ale sportului romanesc vin sa isi ia adio de la cel care le-a.

Trupul nensufletit al regizorului Lucian Pintilie va fi depus vineri la Teatrul Bulandra

Trupul neinsufletit al regizorului de teatru si film Lucian Pintilie va fi depus vineri, intre orele 10. 00 si 16. 00, la Sala Liviu Ciulei a Teatrului Bulandra, iar inmormantarea va avea loc sambata, la orele 12. 00, la Cimitirul Bellu Ortodox, anunta News. ro, care citeaza UNITER.

Trupul neinsufletit al regizorului Lucian Pintilie va fi depus vineri la Teatrul Bulandra

Trupul neinsufletit al regizorului de teatru si film Lucian Pintilie va fi depus vineri, intre orele 10. 00 si 16. 00, la Sala Liviu Ciulei a Teatrului Bulandra, iar inmormantarea va avea loc sambata, la orele 12. 00, la Cimitirul Bellu Ortodox, anunta UNITER.

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2357 seconds )