Libnet.ro
UNICEF

13:45

Lucian Romascanu: Cand se decide data alegerilor n-ar trebui sa existe alte interese decat cele privind sanatatea publica. Toate fortele politice trebuie sa se aseze la masa si sa decida cum e mai bine (VIDEO)

B1 B1,
Lucian Romascanu: Cand se decide data alegerilor n-ar trebui sa existe alte interese decat cele privind sanatatea publica. Toate fortele politice trebuie sa se aseze la masa si sa decida cum e mai bine (VIDEO)

Senatorul PSD Lucian Romascanu a explicat ca alegerea unei date pentru desfasurarea alegerilor generale trebuie sa se faca in concordanta cu situatia de fapt in ceea ce priveste pandemia. Demnitarul. continuă pe B1

Motivare CCR: Parlamentul are deplina competenta de a stabili data alegerilor, printr-o lege ordinara sau organica

Parlamentul are deplina competenta de a stabili data alegerilor printr-o lege ordinara sau organica, dupa caz, in functie de decizia politica de a organiza alegeri in interiorul mandatului Camerelor sau in termenul de 3 luni consecutiv expirarii acestuia, se arata in motivarea deciziei prin care Curtea Constitutionala a respins contestatia presedintelui Klaus Iohannis pe aceasta tema.

EXCLUSIV Augustin Zegrean, despre data alegerilor parlamentare: Daca presedintele retrimite Legea in Parlament, 6 decembrie este la usa, deci nu mai este timp pentru o alta data. Daca o promulga, Parlamentul face lege pentru ziua alegerilor

Fostul presedinte CCR Augustin Zegrean a precizat pentru B1. RO ca este plauzibil in continuare scenariul organizarii alegerilor parlamentare pe data de 6 decembrie, dupa motivarea deciziei prin care s-a dat unda ve.

EXCLUSIV Augustin Zegrean, despre data alegerilor parlamentare, dupa decizia CCR: Daca presedintele retrimite Legea in Parlament, 6 decembrie este la usa, deci nu mai este timp pentru o alta data. Daca o promulga, Parlamentul stabileste prin lege ziua

EXCLUSIV Fostul presedinte CCR Augustin Zegrean a precizat pentru B1. RO ca este plauzibil in continuare scenariul organizarii alegerilor parlamentare pe data de 6 decembrie, dupa motivarea deciziei CCR prin care.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )