Libnet.ro
UNICEF

23:15

LUCIAN ROMASCANU: Criza sanitara e cauzata exclusiv de Guvernul criminal si incompetent al lui Iohannis

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUCIAN ROMASCANU: Criza sanitara e cauzata exclusiv de Guvernul criminal si incompetent al lui Iohannis

Purtatorul de cuvant al PSD Lucian Romascanu a declarat ca presedintele Klaus Iohannis apara Guvernul PNL criminal si incompetent, un Executiv care a cauzat criza sanitara. continuă pe Ziarul Bursa

Lucian Romascanu:Vinovat e Iohannis si Guvernul PNL. Guvernul a scapat pandemia de sub control

Purtatorul de cuvant al PSD Lucian Romascanu a raspuns joi la atacul presedintelui Klaus Iohannis, spunand despre acesta ca a pierdut controlul ratiunii. Acesta a adaugat ca vinovatii pentru scaparea de sub control a pandemiei cu COVID-19 sunt Iohannis si Guvernul lui incompetent si criminal.

Senatorul Lucian Romascanu ii raspunde lui Klaus Iohannis: Romania s-a saturat aceeasi placa obosita PSD e de vina. PNL a scapat situatia cu Covid-19 de sub control (VIDEO)

Senatorul Lucian Romascanu, purtatorul de cuvant alPSD, a raspuns, joi, atacurilor presedintelui Klaus Iohannis. Potrivit acestuia Guvernul PNL a scapat pandemia de Covid-19 de sub control, iar seful.

Presedintele Klaus Iohannis: PSD a vrut sa creeze intentionat o criza sanitara Sa nu uitam cand a incercat sa treaca pe sest initiativa UDMR pentru autonomie Amenzi pentru cei care nu respecta regulile

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a sustinut o declaratie de presa, joi, la Palatul Cotroceni, in care a acuzat PSD ca a vrut sa creeze intentionat o criza sanitara, amintind totodata si episodul.

Coronavirus: Criza sanitara si economica genereaza un flux exceptional de migranti (Roma)

Criza sanitara si economica legata de noul coronavirus genereaza un flux exceptional de migranti economici, a indicat miercuri Ministerul italian de Interne, potrivit unui comunicat, relateaza AFP, citata de Agerpres. Multi dintre ei debarca pe insula Lampedusa, sub ochii turistilor. Debarcarile autonome pe coastele italiene au crescut intr-un timp foarte scurt, noteaza ministerul, referindu-se la ambarcatiunile mici care traverseaza Mediterana de pe coastele Africii de Nord fara a fi interceptate. Aproape jumatate din cei aproximativ 11. 000 de migranti care au debarcat in Italia saptamana trecuta plecasera din Tunisia, iar cei mai multi dintre ei erau cetateni tunisieni, potrivit cifrelor oficiale. Ceilalti se imbarcasera, in majoritate, din Libia.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2828 seconds )