Libnet.ro
UNICEF

12:15

Presedintele Klaus Iohannis: PSD a vrut sa creeze intentionat o criza sanitara Sa nu uitam cand a incercat sa treaca pe sest initiativa UDMR pentru autonomie Amenzi pentru cei care nu respecta regulile

B1 B1,
Presedintele Klaus Iohannis: PSD a vrut sa creeze intentionat o criza sanitara Sa nu uitam cand a incercat sa treaca pe sest initiativa UDMR pentru autonomie Amenzi pentru cei care nu respecta regulile

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a sustinut o declaratie de presa, joi, la Palatul Cotroceni, in care a acuzat PSD ca a vrut sa creeze intentionat o criza sanitara, amintind totodata si episodul. continuă pe B1

Presedintele Klaus Iohannis: PSD a vrut sa creeze intentionat o criza sanitara Sa nu uitam cand a incercat sa treaca pe sest initiativa UDMR pentru autonomie Amenzi pentru cei care nu respecta regulile

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a sustinut o declaratie de presa, miercuri, la Palatul Cotroceni, in care a acuzat PSD ca avrut sa creeze intentionat o criza sanitara, amintind totodata si.

KLAUS IOHANNIS: PSD a creat intentionat o criza sanitara

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis a sustinut azi o conferinta de presa la Cotroceni, ca urmare a unui nou record de cazuri de imbolnaviri cu SARS-CoV-2, raportate in ultimele 24 de ore.

KLAUS IOHANNIS: PSD a tras de timp intr-un mod cinic. Au aparut politicieni care deschis au incitat la nesupunere

Presedintele Klaus Iohannis sustine o conferinta de presa, la Palatul Cotroceni. Presedintele a anuntat ca joi va avea o intalnire cu ministrul de Interne si seful DSU, pentru ca situatia epidemiei este extrem de grava si trebuie tinuta sub control. in privinta alegerilor locale, Iohannis a spus ca se va lua o decizie pana la mijlocul lunii august.

Sedinta la Cotroceni, despre masurile pentru gestionarea epidemiei de COVID-19. Presedintele Klaus Iohannis, declaratie de presa la finalul evenimentului, in direct pe B1 TV

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, se va inalni cu mai multi demnitari, joi, ora 14, la Palatul Cotroceni din Capitala, pentru o sedinta in care vor fi abordate masurile de gestionare a epidemiei de.

Sedinta la Cotroceni, pe tema fondurilor europene. Presedintele Klaus Iohannis se intalneste cu premierul Ludovic Orban si mai multi ministri, miercuri, la ora 14.30 (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a convocat o sedinta pe tema fondurilor europene, pentru miercuri, ora 14. 30, la Palatul Cotroceni, iar la reuniune vor mai lua parte premierul Ludovic Orban, vicepremierul.

VIDEO Klaus Iohannis: PSD cu cinism inimaginabil a tergiversat adoptarea legii carantinei si izolarii. Situatia s-a deteriorat grav. Asa s-a ajuns la cele 1.200 de cazuri zilnice

Presedintele Klaus Iohannis acuza PSD de un cinism inimaginabil, sustinand ca numarul mare de cazuri de COVID-19 zilnice se datoreaza tergiversarii in Parlament a legii carantinei si izolarii. Din pacate, aceasta evolutie va dura, chiar daca Guvernul ia masurile corecte, a spus seful statului. Ar putea reveni Romania la starea de urgenta? Iohannis: Vreau sa cred ca exista alta solutie. Consider ca e ultima posibilitate.

Klaus Iohannis: Azi e un nou record negativ, extrem de ingrijorator Atac dur la PSD: A vrut sa creeze o criza sanitara pentru a avea motive sa critice Guvernul. A facut harcea-parcea putina legislatie

Presedintele Klaus Iohannis a avertizat joi asupra noului record extrem de ingrijorator de imbolnaviri de COVID-19 si a lansat un atac extrem de dur la adresa PSD, acuzand acest partid ca a creat intentionat o criza sanitara, pentru ca la final sa poata reprosa Guvernului PNL ca nu a gestionat bine pandemia.

KLAUS IOHANNIS SESIZEAZA CCR: inlaturarea lui Bogdan Chiritoiu - miza modificarii de catre PSD a legii concurentei

Lupta politica dintre presedintele Klaus Iohannis si PSD, cu privire la conducerea Consiliului Concurentei, continua la Curtea Constitutionala a Romaniei CCR). Seful statului a sesizat CCR cu privire la legea adoptata recent de majoritatea parlamentara constituita in jurul PSD, prin care a fost modificata si completata Legea Concurentei nr.

KLAUS IOHANNIS: Facem prioritate 0 din investitiile in infrastructura

Presedintele Klaus Iohannis a declarat astazi, dupa intalnirea cu premierul si cu mai multi ministri, ca au discutat despre modaltatile prin care Romania sa poata valorifica cele 80 de miliarde de euro de la CE. Facem prioritate 0 din investitiile in infrastructura, a spus presedintele.

KLAUS IOHANNIS: Vom reintra in stare de urgenta, cand specialistii vor spune ca nu exista alta solutie

Decizia reintrarii in starea de urgenta se poate lua in masura in care specialistii vor sustine ca nu exista o alta solutie, a declarat, ieri, presedintele Klaus Iohannis, cu prilejul unei conferinte de presa sustinuta la Palatul Cotroceni.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )