Libnet.ro
UNICEF

10:45

Lucian Romascanu: Marti, cel mai probabil, vom anunta data in care se va vota motiunea

România Liberă România Liberă,
Lucian Romascanu: Marti, cel mai probabil, vom anunta data in care se va vota motiunea

Purtatorul de cuvant al PSD, Lucian Romascanu, a transmis faptul ca data la care se va vota motiunea. continuă pe România Liberă

ROMASCANU: Legat de motiune, exista la acest moment negocieri cu toate grupurile si marti cel mai probabil vom anunta data motiunii de cenzura

Purtatorul de cuvant al PSD Lucian Romascanu a declarat ca, in prezent, sunt negocieri cu toate grupurile parlamentare pentru motiunea de cenzura, iar marti cel mai probabil va fi anuntata data votului pentru motiune. El a adaugat ca PSD isi doresc ca votul sa aiba loc cat mai repede cu putinta, conform news. ro.

PSD va anunta marti, cel mai probabil, data pentru votul motiunii. Lucian Romascanu: Parlamentul este suveran si poate cenzura activitatea Guvernului pentru motive foarte clare (VIDEO)

PSD va anunta marti, cel mai probabil, data in care va fi votatamotiunea de cenzura la adresa cabinetului liberal condus de Ludovic Orban, a precizat senatorul Lucian Romascanu, purtatorul de cuvant.

Lucian Romascanu (PSD): Parlamentul e suveran si poate cenzura activitatea Guvernului pentru motive extrem de clare. Probabil anuntam marti cand se voteaza motiunea

Senatorul Lucian Romascanu, purtatorul de cuvant al PSD, a oferit o prima reactie la decizia cabinetului liberal condus de Ludovic Orban de a sesiza CCR cu privire la existenta unui conflict juridic de natura.

L-au lasat nervii: Senatorul PSD Lucian Romascanu a folosit un limbaj licentios la adresa jurnalistilor

Pe senatorul Lucian Romascanu l-au lasat nervii la finalul sedintei de vineri a Comitetului Executiv National al PSD. Fara sa stie probabil ca microfoanele sunt inca pornite si enervat de faptulca.

UPDATE Lucian Romascanu a fost suspendat din functia de purtator de cuvant al partidului. Senatorul PSD a folosit un limbaj licentios la adresa jurnalistilor

Pe senatorul Lucian Romascanu l-au lasat nervii la finalulsedintei de vineri a Comitetului Executiv National al PSD. Fara sa stie probabil ca microfoanele sunt inca pornite si enervat de.

PSD anunta vineri cand se voteaza motiunea. Lucian Romascanu: Orice zi in plus cu guvernul Orban e o pierdere pentru tara, atat la nivel sanitar, cat si economic (VIDEO)

Senatorul Lucian Romascanu, purtatorul de cuvant al PSD, a anuntat ca vineri va avea loc o noua sedinta a Comitetului Executiv National, cand va fi stabilit calendarul de vot al motiunii de cenzura. Orice zi.

PSD anunta vineri cand se voteaza motiunea. Lucian Romascanu: Orice zi in plus cu Guvernul Orban e o pierdere pentru tara, atat la nivel sanitar, cat si economic (VIDEO)

Senatorul Lucian Romascanu, purtatorul de cuvant al PSD, a anuntat ca vineri va avea loc o noua sedinta a Comitetului Executiv National, cand va fi stabilit calendarul de vot al motiunii de cenzura. Orice zi.

Purtatorul de cuvant al PSD a fost suspendat din functie. Lucian Romascanu a folosit un limbaj vulgar!

Lucian Romascanu a fost suspendat din functia de purtator de cuvant al PSD, la fel si angajata biroului de presa al partidului care apare in inregistrarea in care Romascanu foloseste un limbaj licentios.

Lucian Romascanu, suspendat din functie dupa derapajul la adresa jurnalistilor Decizia anuntata de Ciolacu

Purtatorul de cuvant al PSD, Lucian Romascanu, a fost suspendat din functie, a anuntat liderul interimar al partidului, Marcel Ciolacu. Romascanu a avut o iesire nervoasa vineri, la inceputul conferintei de presa, nemultumit ca jurnalistii nu au venit, ei fiind afara pentru declaratii la finalul CEX. O sa primeasca o p. in c. toti, a spus Romascanu, nestiind ca microfoanele erau pornite.

Lucian Romascanu, suspendat din functia de purtator de cuvant al PSD dupa scandalul injuriilor adresate jurnalistilor

Lucian Romascanu a fost suspendat vineri din functia de purtator de cuvant al PSD, a anuntat presedintele social-democratilor. Marcel Ciolacu a precizat ca si angajata biroului de presa al partidului, care era alaturi de Romascanu cand acesta a avut o iesire grobiana la adresa jurnalistilor, a fost suspendata.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )